Lseven Boxtel
Hoe ga je om met agressie in de horeca? 'Cruciaal om de juiste signalen tijdig op te merken'
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe...
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe...
Veganistisch restaurant Gare du Nord in Rotterdam-Noord sluit noodgedwongen de deuren. Kortgezegd is de eigenaar het ondernemen onmogelijk gemaakt...
Horecaondernemer Hendrik Karabagias van Las Rosas in Zwolle pleit voor de komst van een susteam. Een groep particuliere beveiligers die op drukke...
Bloedirritant en weinig tegen te doen: notoire overlastgevers in de horeca. Een paardenmiddel is de collectieve horecaontzegging (CHO). Met de...
Het aantal hacks waarbij zogeheten 'social engineering' wordt gebruikt om informatie los te peuteren, is de laatste jaren geëxplodeerd, zien cyber...
Hackers hebben de inloggegevens van mogelijk duizenden hotels op Booking.com buitgemaakt. Met deze gegevens versturen de hackers uit naam van de...
Een overval op je bedrijf is verschrikkelijk. Elf tips om een overval te voorkomen, wat te doen tijdens een overval en wat erna moet gebeuren.
Cybercriminaliteit? Voor veel horecaondernemers is het nog een 'ver-van-mijn-bedshow'. Toch maakt de toenemende automatisering in de horeca...
Nu de coronamaatregelen van de baan zijn, breken er gelukkig weer drukke tijden aan in hotels, restaurants en cafés. Dat gaat echter wel gepaard met...
Arjan Broekman, horecaondernemer van Het Wijnhuis in Zwolle, heeft sinds kort een beveiliger voor de deur staan. De securitymedewerker fungeert niet...