
Cybercriminaliteit? Voor veel horecaondernemers is het nog een ‘ver-van-mijn-bedshow’. Toch maakt de toenemende automatisering in de horeca...
Cybercriminaliteit? Voor veel horecaondernemers is het nog een ‘ver-van-mijn-bedshow’. Toch maakt de toenemende automatisering in de horeca...
Horecaondernemers worden met regelmaat geconfronteerd met fraude/diefstal gepleegd door eigen medewerkers. Personeel is inventief in het bedenken van...
Nu de coronamaatregelen van de baan zijn, breken er gelukkig weer drukke tijden aan in hotels, restaurants en cafés. Dat gaat echter wel gepaard met...
Arjan Broekman, horecaondernemer van Het Wijnhuis in Zwolle, heeft sinds kort een beveiliger voor de deur staan. De securitymedewerker fungeert niet...
Het aantal cyberaanvallen op bedrijven is sinds de coronacrisis explosief gestegen. Toch zien ondernemers het niet als groot risico, slechts 1 op 3...
Hotels hebben nog te vaak hun digitale veiligheid niet op orde, zien cyberexperts. Door verouderde software of gebrekkige beveiliging neemt het...
De overheid is samen met Koninklijke Horeca Nederland de sociale mediacampagne ‘Blijf Alert’ gestart. De bewustwordingscampagne heeft tot doel om...
De burgemeester van Nijmegen heeft per direct een café in Nijmegen gesloten voor één jaar, omdat bij een onderzoek naar voren kwam dat er op grote...
Een overval of een inbraak: zo’n nachtmerrie wil je als ondernemer liever niet meemaken. Toch krijgt 40 procent van de ondernemers een keer te maken...
Met de smartphone de hotelkamer openen: het kan op steeds meer plekken. Een niet te stuiten trend, denken specialisten in toegangsbeveiliging, al...