Alles over Beveiliging & Bewaking

Dit beeld is gegenereerd met behulp van AI.

Hoe ga je om met agressie in de horeca? 'Cruciaal om de juiste signalen tijdig op te merken'

Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe...

(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal

Restaurant Gare du Nord stopt na ernstige overlast van buurtgenoten

Veganistisch restaurant Gare du Nord in Rotterdam-Noord sluit noodgedwongen de deuren. Kortgezegd is de eigenaar het ondernemen onmogelijk gemaakt...

Hendrik Karabagias: ‘Veel consumenten hebben wel kunnen sparen.’

Susteam moet einde maken aan overlast rond Zwolse horeca

Horecaondernemer Hendrik Karabagias van Las Rosas in Zwolle pleit voor de komst van een susteam. Een groep particuliere beveiligers die op drukke...

Politie in gesprek met horecaportiers in Utrecht (ter illustratie, afgebeelde portiers worden niet verdacht van fraude). Foto: Herbert Wiggerman

Horecaban moet uitkomst bieden tegen notoire overlastgevers

Bloedirritant en weinig tegen te doen: notoire overlastgevers in de horeca. Een paardenmiddel is de collectieve horecaontzegging (CHO). Met de...

Als ze meer dan zeepjes stelen: zo gaan hotelhackers te werk en dit kun je ertegen doen

Als ze meer dan zeepjes stelen: zo gaan hotelhackers te werk en dit kun je ertegen doen

Het aantal hacks waarbij zogeheten 'social engineering' wordt gebruikt om informatie los te peuteren, is de laatste jaren geëxplodeerd, zien cyber...

Hackers misbruiken Booking.com om gasten te bestelen, duizenden hotels geraakt

Hackers misbruiken Booking.com om gasten te bestelen, duizenden hotels geraakt

Hackers hebben de inloggegevens van mogelijk duizenden hotels op Booking.com buitgemaakt. Met deze gegevens versturen de hackers uit naam van de...

Tips om overvallers buiten te houden

Tips om overvallers buiten te houden

Een overval op je bedrijf is verschrikkelijk. Elf tips om een overval te voorkomen, wat te doen tijdens een overval en wat erna moet gebeuren.

Cybercriminaliteit, welke risico's lopen horecaondernemers?

Cybercriminaliteit? Voor veel horecaondernemers is het nog een 'ver-van-mijn-bedshow'. Toch maakt de toenemende automatisering in de horeca...

'Horeca moet zich beschermen tegen cybercriminaliteit'

'Horeca moet zich beschermen tegen cybercriminaliteit'

Nu de coronamaatregelen van de baan zijn, breken er gelukkig weer drukke tijden aan in hotels, restaurants en cafés. Dat gaat echter wel gepaard met...

Het Wijnhuis Zwolle zet security in op het terras: 'voor de rust'

Het Wijnhuis Zwolle zet security in op het terras: 'voor de rust'

Arjan Broekman, horecaondernemer van Het Wijnhuis in Zwolle, heeft sinds kort een beveiliger voor de deur staan. De securitymedewerker fungeert niet...