
Restaurant De Werf uit Veere is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023. Bart Melis van De Werf in Veere deelt...
Restaurant De Werf uit Veere is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023. Bart Melis van De Werf in Veere deelt...
De restricties die gepaard gaan met het heropenen van de terrassen op 28 april, brengen wat uitdagingen met zich mee. Misset Horeca vroeg ondernemers...
Een autorit van 12.00 tot 17.00 uur, langs diverse Zeeuwse horeca om daar bediend te worden in je auto. Dat is het concept van Drive Thru Zeeland,...
Met de auto langs zeven Zeeuwse restaurants, overal een gerechtje ophalen en op diverse plekken onder begeleiding van live-muziek. Dat is het...
Passen en meten. Menu’s veranderen. Puzzelen met stoelen en tafels. Regeltjes doorspitten, overleggen met de gemeente, medewerkers instrueren. De...
Hoe gaan horecaondernemers om met het coronavirus. Misset Horeca vraagt diverse ondernemers hoe zij omgaan met de sluiting van hun zaak en de...
Met hun terras van restaurant De Werf in Veere, wisten Bart en Paul Melis de Terras Top 100 2019 op hun naam te schrijven. Mede door de snelle...
Ruim 200 gasten konden maandag 9 maart tijdens de ‘College Tour’ op de Terras Bootcamp hun prangende terras-vragen stellen aan de ondernemers van...
Alleen maar buffelen in je zaak weerhoudt je ervan om goed te ondernemen. Een wijze les die de Zeeuwse broers Paul en Bart Melis meenamen naar hun...
In een zonovergoten Egmond aan Zee werd maandag 4 juli de Terras Top 100 2016 onthuld. Bij Restaurant van Speijk, de winnaar van 2015 werden...