'Drive-thru Zeeland': dineren bij zeven restaurants vanuit de auto

'Drive-thru Zeeland': dineren bij zeven restaurants vanuit de auto

Met de auto langs zeven Zeeuwse restaurants, overal een gerechtje ophalen en op diverse plekken onder begeleiding van live-muziek. Dat is het initiatief Drive Thru Zeeland. 'Op die manier steunen gasten de horeca, toeleveranciers en de evenementenbranche.'

Drive Thru Zeeland is een initiatief van het Zeeuwse Restaurant De Werf. Samen met 6 collega-restaurants organiseren ze een lunch 'langs de mooie Zeeuwse wegen.'

Met de auto kunnen deelnemers langs zeven verschillende restaurants en daar een gerechtje afhalen. Deze kunnen in de auto, op een plek met mooi uitzicht, genuttigd worden. Diverse restaurants zorgen tevens voor de aanwezigheid van live-muziek.

Gasten kunnen online reserveren en daarbij een startlocatie uitkiezen. Hier krijgen ze een tas, waarin alle benodigdheden zitten. Bestek, glaswerk, servet, een fles wijn -al dan niet alcoholvrij-, bronwater, brood en boter, routekaart en zoetigheid voor als alle restaurants bezocht zijn.

De lunch wordt verzorgd voor €79,50 p.p. 'Zo steunen de gasten de horeca, onze toeleveranciers en de evenementenbranche, in deze lastige tijden', aldus mede-organisator Bart Melis van restaurant De Werf in Veere.

Reserveren kan via info@dewerf.nl of via deelnemende restaurants. Dat zijn naast De Werf: De Visbar, Meliefste, La Presa, Brasserie BLVD, De Houtzaagwerf en De Brass.