Alles over Diepvriezers

Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur
Koel- en vriesapparatuur staat 24 uur per dag te draaien, wordt dagelijks gebruikt en bevat een grote waarde aan voedingsmiddelen. Als je gaat...

'Nieuwste ontwikkeling in de bezorgmarkt': ingevroren gerechten van betere restaurants
Ingevroren gerechten van de betere restaurants bestellen, is de nieuwste ontwikkeling in de bezorgmarkt, zo stelt Tom van der Wagen van The Cool...

IJsbar verbaast met open haard
De nieuwe ijsbar in Amsterdam krijgt een wel heel bijzondere attractie. In een horecaruimte bij min vijf graden Celsius waar het interieur is...

Paresto beschuldigd van erbarmelijke hygiëne
Na een dag hard werken krijgen veel Nederlandse militairen een maaltijd voorgeschoteld die is bereid in een smerige en verouderde kazernekeuken. Dat...

Heineken bevriest glas met kooldioxide
Heineken komt dit najaar met een tool voor de horeca om ijskoud bier te serveren. Niet de temperatuur van het bier wordt naar beneden geschroefd,...

Kalfsfond
<strong>Ingrediënten:</strong> 8 kilo kalfsbeenderen en gewrichten, parures 10 liter koud water 500 gram winterwortel 500 gram ui 500 gram prei 500...

Eerste ijsbar in Nederland
Nederland krijgt er een zeer bijzonder horecabedrijf bij. In Amsterdam komt The Amsterdam Icebar, de eerste ijsbar van ons land. Gasten kunnen bij...

Wildfond
<strong>Ingrediënten:</strong> 8 kilo beenderen/gewrichten en parures 500 gram spekzwoerd 500 gram wortel 500 gram ui 500 gram knolselderij 4 stuks...

Hoe een eierballetje rollen kan
Al meer dan vijftig jaar is de eierbal een successtory bij cafetaria Succes in Groningen. De grootvader van Ivonne de Vries begon rond 1951 met de...

Lijnkoken in een showroom
Een keuken inrichten met een beperkt budget én toch een trendy concept neerzetten. Daarin slaagden Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies met hun...