Warm en koud tegelijk serveren

Voor voedsel dat warm, koud, gekoeld, fris of bevroren moet blijven zonder gebruik te maken van elektriciteit, ijs of koelaccu's, ontwikkelde Iso-Air Thermo Junior. Een groepsmaaltijden-verdeelsysteem met rechthoekige, dubbelwandige kunststof serveerschalen en deksels. Geschikt voor gastronormschalen 1x 1/3-65 mm of 2x-1/6-65 mm of 3x-1/9-65 mm.Als de Thermo Junior met koelgel een nacht in de vrieskast

Voor voedsel dat warm, koud, gekoeld, fris of bevroren moet blijven zonder gebruik te maken van elektriciteit, ijs of koelaccu’s, ontwikkelde Iso-Air Thermo Junior. Een groepsmaaltijden-verdeelsysteem met rechthoekige, dubbelwandige kunststof serveerschalen en deksels.

Geschikt voor gastronormschalen 1x 1/3-65 mm of 2x-1/6-65 mm of 3x-1/9-65 mm.Als de Thermo Junior met koelgel een nacht in de vrieskast is geplaatst, blijft het voedsel de hele dag onder de vier graden Celsius. Warme maaltijdcomponenten blijven meer dan een uur warm. Met dit systeem zijn warme en koude maaltijdcomponenten, maar ook éénpersoons dieetmaaltijden, tegelijkertijd op tafel te serveren. De schalen zijn geschikt voor de magnetron en vaatwasmachinebestendig.

Informatie: Iso-Air, Tilburg, tel. (013) 570 29 36.