FreshRecruitment
Nieuwe maître sommelier bij Restaurant Karel 5*
Jasper de Jong is de nieuwe maître sommelier van Restaurant Karel 5* in Utrecht.
Jasper de Jong is de nieuwe maître sommelier van Restaurant Karel 5* in Utrecht.
Ter ere van het 750-jarig bestaan van Amsterdam heeft bierbrouwer Heineken in nauwe samenwerking met vijf Amsterdamse horecaondernemers een speciaal pils gebrouwen: Heineken Studio Mokum750.
Tess Posthumus en Timo Janse hebben besloten om ieder hun eigen weg te gaan als ondernemers. Posthumus gaat zich meer richten op Flying Dutchmen Cocktails en Belly of the Beast, terwijl Janse Dutch Courage zal gaan voortzetten.
Heel Nederland kleurt zaterdag 26 april oranje om de verjaardag van koning Willem-Alexander te vieren. Op deze Koningsdag mogen de oranje drankjes en cocktails natuurlijk niet ontbreken. Misset Horeca verzamelde er een aantal - alcoholisch en non alcoholisch - voor op de 'Oranje drankenkaart'.
Bier, met en zonder alcohol, is nog steeds populair op het terras. Onderstaande terrasbieren hebben de brouwers voor de horeca in petto.
Lucas Bols, het oudste bedrijf van Amsterdam, viert een bijzonder jubileum: 450 jaar vakmanschap, innovatie en toonaangevende rol in de wereld van cocktails.