1. Dit zijn dé hardlopers op het terras: 'Perfect drankje voor in de zon'
  2. Zo wordt je wijnbar een succes: Van het organiseren van events tot duurdere wijnen per glas
  3. Gesponsord'Boost je business met de Summer Specials van Chocomel'
  4. Zo pakt Restaurant Vestdijk47 voedselverspilling aan
  5. Heineken zet alcoholvrije bieren op de tap
  6. Hotel Okura Amsterdam introduceert Noëls Wijnverkenning
  7. Gespot: sangriatapwand bij Paloma - 'Dranken met volume in glas in opkomst'
  8. Innovatieve Prosecco Premium Vintage Collection van Bottega gastronomisch interessant
  9. Dé cocktailtrends voor 2025 volgens Mr. Lyan: van lokaal tot creatief
  10. Met een goede bierkaart is veel omzet te halen
  11. De Toppr van februari: Kevin Marchant, barmanager van The Dublin House in Zwolle
  12. Buskens in Nijmegen bekroond tot Wine Bar of the Year
  13. Roze alcoholvrije cocktails voor Valentijnsdag
  14. Bierverkoop in Nederland in 2024 gedaald, ook consumptie in horeca nam af
  15. Deze vakvrouw is Sommelier van het Jaar geworden bij Gault&Millau
  1. Gault&Millau 2025: Dit restaurant heeft dé Wijnkaart van het Jaar
  2. Flying Dutchman is Cocktailbar van het Jaar bij Gault&Millau
  3. The Nacho Bar in Tilburg houdt bierprijs bewust laag
  4. Koffie in de horeca: breed inzetbaar en hoge marges - alles wat je moet weten over koffie
  5. Ivo Smeets wint NK Biertappen: 'Perfect bier tappen is een kunst'
  6. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  7. The Dylan Amsterdam presenteert 'nieuw, alcoholvrij avontuur'
  8. Scoren met deze alcoholvrije spirits en dranken
  9. 'Horeca kan omzet op dranken met 16% verhogen door beter aanbod alcoholvrij en -arm bier'
  10. Deze sommeliers kiezen voor ongewone wijnen bij gewone kerstgerechten
  11. Herbruikbare wijnfles bezig aan opmars in de horeca
  12. Wijnboeren stevenen af op slechtste oogstjaar sinds 1961
  13. Sinterklaas- en kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen
  14. 75 jaar Nederlandse Bartenders Club: 'Goede cocktail slechts het begin'
  15. Aziatische gerechten en Duitse wijnen: 'Niet alleen zoete, maar ook droge wijnen harmoniëren'