Hotelschool The Hague
Zo kun je energie besparen in de horeca
Energie besparen blijft voortdurend actueel. Misset Horeca zet de tips voor energiebesparing op een rij.

Energie besparen blijft voortdurend actueel. Misset Horeca zet de tips voor energiebesparing op een rij.

Restauranthouders weten er alles van: de energierekening rijst de pan uit. Maar dat hoeft niet zo te zijn.
 Gesponsord
GesponsordEnergie is voor de horeca een van de grootste kostenposten. Met keukens die vanaf de vroege ochtend draaien, hotelkamers die continu verwarmd of gekoeld worden en verlichting die dag en nacht brandt, is de sector energie-intensief. Tegelijkertijd is de energiemarkt grillig: prijsstijgingen kunnen de begroting flink onder druk zetten. Eneco GroenGebouw™ helpt horecaondernemers om grip te houden.

Het woord 'duurzaamheid' is in de loop der jaren flink sleets geworden. Bedrijven, overheden en organisaties gebruiken het te pas en te onpas om een groen imago uit te stralen.

Niet voor het eerst loopt een horecabedrijf vertraging op door netcongestie. Hoe gaan ondernemers om met dit probleem waar voorlopig geen oplossing voor is?

Het voormalige kantoorpand Seaview aan de Gevers Deynootweg in Scheveningen is na een renovatie van 1,5 jaar heropend als Aparthotel.