1. Stroomnet is overvol: hoe ga je er als horecaondernemer mee om?
  2. Duurzame horecaondernemers krijgen Groen Genieten-label als beloning
  3. Zelfvoorzienend op Pampus: duurzame proeftuin voor de horeca op het eiland
  4. Cateraar De Timp door eigen energie-opslag grotendeels off-grid
  5. 14 energiebesparingstips voor vaatwassers
  6. Loket TEK-regeling geopend: aanvragen kan nog
  7. The Social Hub Eindhoven zet als eerste hotel windturbines op het dak
  8. TEK-regeling opent op 21 maart
  9. Kom ik in aanmerking voor de TEK-regeling?
  10. Met diepgaande energiescan kunnen hotels verduurzamen en besparen
  11. Cafetaria Goldenbelds kiest voor duurzame route
  12. Hoge energielasten kan horeca aanzetten tot verduurzaming
  13. Zo blikken cafetaria's vooruit op het nieuwe jaar
  14. We kunnen maar langzaam van het gas
  15. Nieuwe energie gevraagd
  1. Koks over koken op inductie: 'Van het gas is nog niet zo makkelijk'
  2. Energie besparen in cafetaria: 'Laat opbrengsten de doorslag zijn, niet de kosten'
  3. Sauna dicht, thermostaat omlaag: dit doen hotels in de energiecrisis
  4. 'Gasgestookte terrasverwarmers in de horeca zijn belachelijk'
  5. TEK-regeling aangepast: drempel voor energiesteun verlaagd
  6. Tegemoetkoming energiekosten ondernemers onvoldoende
  7. Energiesteun van het kabinet voor veel ondernemers onvoldoende
  8. 'MKB-bedrijven krijgen helft stijging energiekosten vergoed'
  9. Energie-enquête om politiek van snelle steun te overtuigen
  10. Koken zonder gas: wat komt er allemaal bij kijken?
  11. Hotels zien winst volledig opgaan aan energiekosten
  12. NHN wil horeca helpen met energiefactuur en transitie
  13. Regeling Tegemoetkoming Energiekosten bedrijfsleven op komst
  14. Bakken op biogas uit voedselafval dankzij compacte biovergister
  15. Explosief stijgende energieprijzen horeca: wat moet je nu doen?