Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over Gastvrijheidsgilde

  • Horeca6 feb. 17

    Gastvrijheidsgilde start opleiding Gastvrijheidsmanager

    Het Gastvrijheidsgilde gaat op 2 mei 2017 van start met de opleiding Gastvrijheidsmanager. De opleiding is bedoeld voor (aankomende) managers, die verantwoordelijk zijn voor de invulling van gastvrijheid binnen het bedrijf of de organisatie.

  • Horeca3 mrt. 16

    Nieuwe site Gastvrijheidsgilde

    Het Gastvrijheidsgilde werkt aan een nieuwe identiteit en heeft ook een nieuwe website bij. Ferdie Olde Bijvank, voorzitter van het gilde: 'Vorig jaar hebben we een nieuw logo en huisstijl geïntroduceerd. Nu is via de website een geheel nieuwe 'look and feel' gecreëerd.'

  • Horeca26 mei 15

    Nieuwe voorzitter Gastvrijheidsgilde

    Gastvrijheidsgilde Nederland heeft vorige week tijdens de ledenvergadering op 18 mei een nieuw bestuur geïnstalleerd. Ferdie Olde Bijvank is als nieuwe voorzitter aangetreden.

  • Horeca18 sep. 14

    Gastvrijheidsgilde gaat zich breder profileren

    Het Gastvrijheidsgilde wil zich op het gehele Nederlandse bedrijfsleven richten, daar waar voorheen de focus op alleen horeca lag. Dat liet directeur ...

  • Horeca21 jul. 14

    Actieweek voor gastvrijheid: Gastvrijheids7daagse

    Van 15 tot en met 21 september 2014 vindt de eerste Gastvrijheids7daagse plaats. Daarmee willen initiatiefnemers Gastvrijheidsgilde, ANWB, IENS en Taste ...

  • Horeca30 jun. 14

    Zeven vragen aan SVH-directeur Ricardo Eshuis

    Ricardo Eshuis is sinds 2 juni directeur van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), SVH 2.0 zoals hij het zelf noemt. Eshuis komt over van Edu'Actief ...

  1. Vacatures

  2. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  3. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  4. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  5. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
  6. Surplus Zorg & Sociaal Werk

    Meewerkend voorman keuken

    Surplus Zorg & Sociaal Werk logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Meestertitels blijven bij SVH
  2. Deelnemersveld NK Koks op Horecava bekend
  3. Meesterlijke presentaties trokken 700 vakgenoten
  4. Zwangere tonijn wordt massaal gevangen
  5. Thomas Bühner naar GildenEvent 2012
  6. Jos van Alphen wil alternatief voor KHN
  7. Horeca meer op één lijn over beroepsonderwijs
  8. Top-100 meest gastvrije bedrijven in aantocht
  9. Gilden Academie schoolt 540 mensen bij
  10. Frits Huffnagel lid van orde sabreurs
  11. SVH: dienstbaarheid moet inhaalslag maken
  12. Limonadefabriek in programma Meneer Reimers
  13. KHN betreurt vertrek FNV uit HorecaVakPunt
  14. IJssalon met pindakaasjam-ijs Beste gastvrijheidsformule fastservice
  15. Broers Oosterling winnen NK Kasteleins
  1. In het wit naar Haagse première film El Bulli
  2. Nederlandse gasten niet aardig
  3. Talent De Lindehof voor Gilden Academie naar Turkije
  4. Topchefs geven startschot voor Nationaal Kampioenschap Horeca
  5. Winnaar Gouden Koksmuts kan naar buitenland
  6. Gilden Academie start 30 september
  7. Koksgilde groeit en verjongt
  8. Gastheer Lenting van ereschavot naar driesterrenzaak
  9. Meneer Reimers aan de slag met zwarte brigade
  10. Wat betekende Rijgersberg voor onze branche?
  11. Felle kritiek op beroepsonderwijs
  12. 17 Michelinsterren naar Turkije
  13. Cas Spijkers: 'Jeugd weet niet hoe aardbei smaakt
  14. VW+GP+TV=TG2 winnaar Meest gastvrije caféformule
  15. Zes cafetaria's in gids Gastvrijheidsgilde
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen