Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Grillapparatuur

  • Maaltijdbezorging18 feb. 25

    Deze zaak is helemaal klaar met Thuisbezorgd: 'We laten ons niet meer uitknijpen'

    Bij Istanbul Grillroom in Zwolle zijn ze helemaal klaar met maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl.

  • De broers Mikel en Iñaki López de Viñaspre met in het midden Gregorio Tolosa, chef-kok van Bidea2 in Pamplona.
    Horeca27 okt. 21

    Sagardi Amsterdam introduceert culinair evenement Esentzia Sagardi

    Sagardi is gespecialiseerd in het bereiden van mooie producten uit het Baskenland op de zelf ontworpen Baskische grill. Om de culinaire schatten en rijke tradities van de geboortegrond te eren heeft Sagardi een nieuwe traditie in het leven geroepen: Esentzia Sagardi.

  • Horeca7 jun. 21

    Jord Althuizen: 'Koken op vuur geeft extra dimensie'

    Barbecuen is onverminderd populair. Maar door een kok naast een open vuur te zetten, creëer je nog geen barbecue restaurant.

  • Horeca22 okt. 20

    Corona-shutdown: voorkom schade aan horeca apparatuur

    Nu de horeca op slot zit, staat veel keukenapparatuur stil. Dat is niet ronder risico. Het langdurig stilstaan kan zorgen voor schade aan de onderdelen. Horeca apparatuur onderhouden is noodzakelijk: ontkalken en het verversen van olie - is bij veel apparaten noodzakelijk om schade te voorkomen.

  • Veel vlees en vis wordt door chef-kok Gordon van Spall op de houtskoolgrill bereid. Foto’s: Roel Dijkstra.
    Horeca25 nov. 19

    Restaurant Bij Marc creëert onderscheidende smaken

    Restaurant Bij Marc in Ouddorp heeft een bijzondere inrichting. Ook de menukaart is onderscheidend. Chef-kok Gordon van Spall bereidt de meeste producten op de dubbele houtskoolgill. 

  • Persijn. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency.
    Horeca4 jan. 19

    De vier keukens van QO hotel

    Met wat improvisatie en veel oog voor duurzaamheid, ook in de techniek, realiseerde Bert Muller voor de twee restaurants Persijn, Juniper & Kin en het hotel drie volledige keukens, een voorbereidingskeuken en drie barren voor de QO Amsterdam. Allemaal op tijd geleverd en keurig binnen budget.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. De favoriete keukenhulp van Merlijn van der Kroft: The Beast
  2. 10.000 euro opgehaald voor grill nieuw steakhouse Terrroir
  3. Tweede Thrill Grill voor Robert Kranenborg
  4. Restaurant van Hotel Corona heeft nieuwe naam
  5. Tien hotelkamers voor Achterhoekse herberg
  6. Smokey Goodness wereldkampioen varkensroosteren
  7. Eerste La Place nieuwe generatie in Leiden
  8. Horeca Top 100 2014 nr. 74: IQ Creative
  9. Blog: Laat jij je wel eens verrassen?
  10. Primeur: restaurant Jamie Oliver op cruiseschip
  11. Sandwichketen Quiznos vraagt faillissement aan
  12. Landgoed Avegoor opent Due
  13. The Dutch Co mixt Amsterdam en New York
  14. Albron lanceert vernieuwende horecaconcepten bij Center Parcs
  15. Video: Julius Jaspers over zijn nieuwe restaurant
  1. Richard Ekkebus** legt SVH Meesterproef af in vliegtuig
  2. Derde winkel CoffeePlaza in Amsterdam
  3. Jonnie Boer wil Taste of De Librije ook op andere cruiseschepen HAL
  4. Paard
  5. Nieuw horecaconcept op Schiphol moet zintuigen prikkelen
  6. Heart Attack Grill-fan dood na hartaanval
  7. Restaurant serveert laatste nieuws bij rekening
  8. Richard Ekkebus start restaurant in Sjanghai
  9. Topkoks: 'Lastendruk op salaris grote bedreiging
  10. Derde Europese dönerbeurs aankomend weekend in Berlijn
  11. Ron Blaauw** gaat koken in Amsterdam ArenA
  12. Tex-Mex-concept Chi-Chi's naar Nederland
  13. Casual dining keten Vapiano had bijna niet bestaan
  14. Hollandse kaassticks uitverkocht in Oostenrijk
  15. Culinaire top België ongewijzigd
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen