
Sagardi is gespecialiseerd in het bereiden van mooie producten uit het Baskenland op de zelf ontworpen Baskische grill. Om de culinaire schatten en...
Sagardi is gespecialiseerd in het bereiden van mooie producten uit het Baskenland op de zelf ontworpen Baskische grill. Om de culinaire schatten en...
Barbecuen is onverminderd populair. Maar door een kok naast een open vuur te zetten, creëer je nog geen barbecuerestaurant.
Nu de restaurants helaas weer dicht zijn, staat veel keukenapparatuur opeens stil - als je tenminste geen afhaal doet. Dit is niet zonder risico. Het...
Als gasten voor de eerste keer restaurant Bij Marc in Ouddorp binnenkomen, dan kijken ze verrast naar de bijzondere inrichting. Ook de menukaart is...
Met wat improvisatie en veel oog voor duurzaamheid, ook in de techniek, realiseerde Bert Muller voor de twee restaurants Persijn, Juniper & Kin en...
Een goede stagiair in de keuken is mooi, maar sommige chefs hechten meer aan hun favoriete keukentool om wonderen op het bord te verrichten. Bij de...
Steakhouse Terroir open begin februari haar deuren voor het publiek. Eigenaren Merlijn van der Krogt en Justus Brasem hebben de ambitie de beste...
Robert Kranenborg gaat een tweede Thrill Grill openen. Deze komt in het centrum van Haarlem en opent half april de deuren. Daarnaast zijn er plannen...
Hotel Corona in Den Haag heeft de naam van het restaurant veranderd. Sinds deze week heet het restaurant BIT Grill and Café.
Amsterdamse horecabedrijven hebben samen 10.225 euro opgehaald voor StreetSmart. Het geld komt ten goede aan Amsterdamse gezinnen die dakloos zijn of...