FreshRecruitment
Deze zaak is helemaal klaar met Thuisbezorgd: 'We laten ons niet meer uitknijpen'
Bij Istanbul Grillroom in Zwolle zijn ze helemaal klaar met maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl.
Bij Istanbul Grillroom in Zwolle zijn ze helemaal klaar met maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl.
Sagardi is gespecialiseerd in het bereiden van mooie producten uit het Baskenland op de zelf ontworpen Baskische grill. Om de culinaire schatten en rijke tradities van de geboortegrond te eren heeft Sagardi een nieuwe traditie in het leven geroepen: Esentzia Sagardi.
Barbecuen is onverminderd populair. Maar door een kok naast een open vuur te zetten, creëer je nog geen barbecue restaurant.
Nu de horeca op slot zit, staat veel keukenapparatuur stil. Dat is niet ronder risico. Het langdurig stilstaan kan zorgen voor schade aan de onderdelen. Horeca apparatuur onderhouden is noodzakelijk: ontkalken en het verversen van olie - is bij veel apparaten noodzakelijk om schade te voorkomen.
Restaurant Bij Marc in Ouddorp heeft een bijzondere inrichting. Ook de menukaart is onderscheidend. Chef-kok Gordon van Spall bereidt de meeste producten op de dubbele houtskoolgill.
Met wat improvisatie en veel oog voor duurzaamheid, ook in de techniek, realiseerde Bert Muller voor de twee restaurants Persijn, Juniper & Kin en het hotel drie volledige keukens, een voorbereidingskeuken en drie barren voor de QO Amsterdam. Allemaal op tijd geleverd en keurig binnen budget.