Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

2 oktober 2025

  • Binnenkijken bij2 okt. 25

    Binnenkijken bij DoubleTree Amsterdam: nieuw ontwerp én restaurant We Are EDN

    De begane grond van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal kreeg een volledige make-over door designstudio WeWantMore. Warme kleuren, tactiele materialen en subtiele verwijzingen naar het triple-X-symbool maken het interieur onmiskenbaar Amsterdams. Blikvanger is het nieuwe restaurantconcept We Are EDN.

  • Koffie2 okt. 25

    Onderzoek onhult hoe Nederland koffie drinkt: iced coffee populair

    Voor meer dan de helft van de Nederlanders (52%) is koffie een vast onderdeel van het ochtendritueel. Dat blijkt uit onderzoek van Philips, dat in het teken van International Coffee Day op 1 oktober inzicht geeft in hoe Nederlanders hun koffie drinken.

1 oktober 2025

  • Niek van Lieverloo en Klaas van Leengoed voor Kasteel Maurick. Foto-credits: Manola van Leeuwe: fotografieplus.nl
    Overname1 okt. 25

    Lievergoed Collectie wordt eigenaar Kasteel Maurick Vught, 10 jaar na start exploitatie

    Na tien jaar de exploitatie in handen te hebben, heeft de Lievergoed Collectie het onroerend goed van Kasteel Maurick in Vught verworven.

29 september 2025

  • Foto-credits: Kasteel Steenenburg
    Openingen29 sep. 25

    Kasteel Steenenburg opent als restaurant, hotel en vergaderlocatie

    Met een feestelijke druk op de knop is Kasteel Steenenburg officieel geopend. Het voormalige Roze Kasteel, dat onderdeel is van leisure-onderneming Libéma, is omgetoverd tot een restaurant, hotel en vergaderlocatie.

23 september 2025

  • Joris Rietveld (ceo), Peter van Berkel (cfo) en Leila Hulshof (coo).
    Transfers23 sep. 25

    Nieuwe directie bij Amrâth Hôtels

    Amrâth Hôtels heeft een vernieuwde directie, bestaande uit drie vertrouwde en ervaren leiders: Joris Rietveld (ceo), Peter van Berkel (cfo) en Leila Hulshof (coo).

19 september 2025

  • Hotel19 sep. 25

    DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre en Haven Hotel Rotterdam geopend

    DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre en Haven Hotel Rotterdam, Curio Collection by Hilton hebben op donderdag 18 september officieel hun deuren geopend.

  • Brand19 sep. 25

    Hoe ga je om met een noodsituatie in je hotel (en het elders onderbrengen van gasten)?

    Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt hotelier Barend Nobel zijn tips over hoe om te gaan met een noodsituatie in je hotel.

18 september 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Hygiëne18 sep. 25

    Gesponsord Keukenhygiëne die werkt: het begint bij een goede samenwerking

    Naleving van een goede keukenhygiëne is essentieel voor de voedselveiligheid, een optimale gastbeleving en het creëren van een prettige werkplek. Het kiezen van het juiste product en het correct toepassen daarvan zijn cruciaal.

17 september 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content17 sep. 25

    Gesponsord Hotel & Event Management bij Tio: leren door te doen

    Van een eerste bijbaan in een Chinees restaurant naar managementfuncties over de hele wereld en een eigen horecabedrijf: het cv van Sander Smits leest als een ontdekkingsreis door de internationale hospitality.

10 september 2025

  • Shutterstock
    KHN10 sep. 25

    KHN rekent nog altijd op terugdraaien btw-verhoging

    De Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vertrouwt er nog steeds op dat de Tweede Kamer een stokje steekt voor de btw-verhoging op logies.

9 september 2025

  • Hotel9 sep. 25

    Hotelprijzen dalen door toeristenbelasting en btw-verhoging

    De gemiddelde kamerprijzen van de Nederlandse hotels zijn in 2024 gedaald, ondanks hogere bezettingsgraden. Een belangrijke oorzaak voor de prijsdalingen is de sterk gestegen toeristenbelasting in veel steden.

4 september 2025

  • Mies in Rotterdam
    Openingen4 sep. 25

    Morgan & Mees opent restaurant Mies: 'Het is geen standaard horecazaak'

    Boutiquehotel Morgan & Mees in Rotterdam opent op 15 oktober hun nieuwe restaurant en barconcept Mies: een levendige plek waar goed eten, kunst en community samenkomen. Waar voorheen het restaurant van Morgan & Mees onder andere onderdeel was van het hotel, krijgt het nu een eigen identiteit als zelfstandig concept.

  • Interieur en Inrichting4 sep. 25

    Top 11 van ergernissen in hotels: 'Grootste irritatie: poepen in het zicht'

    Glazen badkamers zijn de grootste ergernis van Nederlandse hotelgasten. Ruim zeven op de tien reizigers (71,2%) stoort zich het meest aan een badkamer zonder privacy tijdens een hotelovernachting. Dat blijkt uit onderzoek van platform WaarOvernachtenIn.nl onder 2.744 Nederlandse reizigers.

2 september 2025

  • Shutterstock
    Hotel2 sep. 25

    KHN luidt noodklok hotellerie met magazine 'slapeloze nachten'

    Koninklijke Horeca Nederland (KHN) komt samen met ondernemers in actie tegen de btw-verhoging op logies.

  • Foto-credits: Guy Houben
    Duurzaamheid2 sep. 25

    Oostwegel Collection gecertificeerd als B Corp

    Oostwegel Collection is officieel gecertificeerd als B Corp en sluit zich daarmee aan bij een wereldwijde beweging van bedrijven die ondernemen opnieuw definiëren door niet alleen financiën maar ook mens en planeet centraal te stellen.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Hotelschool The Hague

    Rooms Division Instructor

    Hotelschool The Hague logo
  3. Hotelschool The Hague

    Instructor F&B Service

    Hotelschool The Hague logo
  4. FreshRecruitment

    Internationaal Accountmanager

    FreshRecruitment logo
  5. Van der Valk Hotel Schiphol

    Chef Bediening

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  6. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen