Alles over Hyatt

Geschoten door Wildschieters

Binnenkijken bij barstro Prins & Aap: combinatie Amsterdams café en Nederlandse bistro

Barstro Prins & Aap is een onlangs geopende hotspot in het boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. De term 'barstro' staat voor een combinatie...

Andaz Amsterdam op de schop: begin 2024 opent 'barstro' Prins & Aap

Andaz Amsterdam op de schop: begin 2024 opent 'barstro' Prins & Aap

Designhotel Andaz Amsterdam Prinsengracht staat aan de vooravond van een flinke veranderen, waarbij de horeca en openbare ruimten in het hotel een...

W Hotel Amsterdam

W Hotel krijgt gelijk van rechter in geschil over huurkorting

Hotel huurkorting: Het W Hotel in Amsterdam hoeft vanwege de coronacrisis voorlopig niet het volledige maandelijkse huurbedrag aan de...

Sander Bierenbroodspot weg bij Bluespoon in het Andaz hotel

Sander Bierenbroodspot weg bij Bluespoon in het Andaz hotel

Sander Bierenbroodspot is weg als head chef van Restaurant Bluespoon in hotel Andaz Amsterdam. Hij kon zich niet vinden in de plannen van het hotel...

Close the Loop: nieuwe stap green bartending Bluespoon Amsterdam

Close the Loop: nieuwe stap green bartending Bluespoon Amsterdam

Met 'Close the Loop', willen Bluespoon Bar én Restaurant een nieuwe stap zetten in hun streven naar duurzaamheid. Iedere maand wordt één ingrediënt...

Horeca Top 100 2018 nummer 18: Marriott

Horeca Top 100 2018 nummer 18: Marriott

Een terugkeer van de naam Marriott in deze lijst, en hoe. Marriott zelf wilde jarenlang geen cijfers verstrekken, maar Starwood deed dat wel.

Marriott voegt drie loyaliteitsprogramma's samen

Marriott voegt drie loyaliteitsprogramma's samen

Marriott heeft de drie verschillende loyaliteitsprogramma's die na de overname van Starwood in 2016 binnen de hotelgroep werden gehanteerd, nu...

Van kop tot kont

Van kop tot kont

Voor koks als Hans Richel van restaurant De Tapperij in Den Haag is het wildseizoen de mooiste tijd van het jaar. 'Wild moet je verwerken van kop tot...

Paul Verheul van Hyatt Regency naar Sligro Utrecht

Paul Verheul van Hyatt Regency naar Sligro Utrecht

Paul Verheul is na 5,5 maand alweer gestopt als head chef bij Hyatt Regency Amsterdam. Hij verlaat de keuken en is nu versmanager van Sligro Utrecht.

Sander Bierenbroodspot presenteert eerste kaart als head chef Bluespoon

Sander Bierenbroodspot presenteert eerste kaart als head chef Bluespoon

Sander Bierenbroodspot is de nieuwe head chef van restaurant Bluespoon in hotel Andaz Amsterdam. Hij komt over van De Vrienden van Jacob*.