
De Haarlemse chef Jozua Jaring protesteert tegen het coronabeleid met een groot kruis van koksbuizen. Dit legt de chef samen met heel veel collega’s...
De Haarlemse chef Jozua Jaring protesteert tegen het coronabeleid met een groot kruis van koksbuizen. Dit legt de chef samen met heel veel collega’s...
Chef-eigenaar Jozua Jaring en maître Bas Averdijk van sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem openen op 3 november 2021 de deuren van...
Jozua Jaring (eigenaar) en Bas Averdijk (maitre sommelier) van het sterrenrestaurant Ratatouille in Haarlem starten samen Brasserie Bruis in het...
Tijdens de 25e editie van Haarlem Culinair begin augustus, worden er twee nieuwe initiatieven toegevoegd aan het programma. Een daarvan is de Chef’s...
Bookdinners, het reserveringsplatform van de horecabranche, weet steeds meer chefs aan zich te binden. Consumenten kunnen chefs als Jonathan...
Jonathan Zandbergen, Marco Helsloot en Rob Overdevest hebben de Gouden Koksmuts 2019 gewonnen. De drie chefs kwamen uit voor Merlet in Schoorl....
Sterrestaurant Ratatouille Food & Wine uit Haarlem versterkt haar zwarte brigade met maître Richard Eerhardt. Eerhardt heeft eerder gewerkt bij De...
Sterrestaurant Ratatouille Food & Wine uit Haarlem van Jozua Jaring viert haar eerste lustrum op het water van de Spaarne. Chef-kok Jozua Jaring en...
Jozua Jaring van sterrestaurant Ratatouille in Haarlem gaat aan de slag bij Culinair Centrum Beverwijk. Hij gaat de studenten van de opleiding...
Restaurants maken zich op voor misschien wel het belangrijkste seizoen van het jaar, de lente. De trend van groente is zichtbaar op de borden, die...