Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Jozua Jaring

  • Horeca14 jan. 22

    Chefs protesteren met kruis van koksbuizen

    De Haarlemse chef Jozua Jaring protesteert tegen het coronabeleid met een groot kruis van koksbuizen. Dit legt de chef samen met heel veel collega's die net als Jaring ook graag hun bedrijf willen heropenen neer op de Grote Markt in Haarlem.

  • Restaurant28 okt. 21

    Binnenkijken bij het nieuwe Bruis van Jozua Jaring en Bas Averdijk

    Chef-eigenaar Jozua Jaring en maître Bas Averdijk van sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem openen op 3 november 2021 de deuren van hun Brasserie Bruis in Haarlem. Binnenkijken?

  • Jozua Jaring
    Horeca12 aug. 21

    Team van sterzaak Ratatouille start Brasserie Bruis

    Jozua Jaring (eigenaar) en Bas Averdijk (maitre sommelier) van het sterrenrestaurant Ratatouille in Haarlem starten samen Brasserie Bruis in het voormalige Petossi.

  • Jozua Jaring
    Horeca23 jul. 19

    Haarlem Culinair: Chef's Table van sterrestaurant Ratatouille

    Tijdens de 25e editie van Haarlem Culinair begin augustus, worden er twee nieuwe initiatieven toegevoegd aan het programma. Een daarvan is de Chef's Table van Jozua Jaring van sterrestaurant Ratatouille Food & Wine.

  • Jonathan Zandbergen
    Horeca18 jul. 19

    BookDinners: steeds meer topchefs te volgen voor inspiratie

    Bookdinners, het reserveringsplatform van de horecabranche, weet steeds meer chefs aan zich te binden. Consumenten kunnen chefs als Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer volgen voor hun favoriete restaurants. Wie nog meer?

  • Gouden Koksmuts winnaars van 2019, team Merlet.
    Horeca7 jan. 19

    Team Merlet wint Gouden Koksmuts 2019

    Jonathan Zandbergen, Marco Helsloot en Rob Overdevest hebben de Gouden Koksmuts 2019 gewonnen. De drie chefs kwamen uit voor Merlet in Schoorl. Jurylid Gerrit Greveling: 'Merlet heeft gewonnen omdat ze de lekkerste gerechten hebben gekookt en daar draait het om.'

Meer artikelen

  1. Richard Eerhardt nieuwe maître Ratatouille Food & Wine
  2. Sterzaak Ratatouille Haarlem viert eerste lustrum op het water
  3. Jozua Jaring aan de slag bij Culinair Centrum Beverwijk
  4. Receptvideo's: Sterrenchefs en hun lentegerechten
  5. GaultMillau: Prijs-plezier award 2016 voor Ratatouille
  1. Ratatouille Food & Wine gaat verhuizen
  2. Video: Jaring en Oudendijk over ster Ratatouille Haarlem
  3. Ratatouille Haarlem: hopen op Bib, ster krijgen
  4. Jozua Jaring opent Ratatouille in Haarlem
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen