FreshRecruitment
Het Rheins investeert €320.000 in nieuwe duurzame keuken
Landgoed Het Rheins heeft in de keuken alles omgegooid. Er staat nu een gloednieuwe duurzame keuken.
Landgoed Het Rheins heeft in de keuken alles omgegooid. Er staat nu een gloednieuwe duurzame keuken.
Hoe kan je een keuken bestieren met een kok minder? En wat als jouw keukenteam minder uren wil draaien, maar je door personeelstekort geen extra handjes kan vinden? Voor horecaondernemers is het interessant om uit te zoeken hoe rendabel het is om de mise-en-place deels uit te besteden. 'Ik noem het zelf koken met een beetje assistentie', aldus chef Ron Schouwenburg.
De overheid geeft subsidie bij de aanschaf van apparatuur dat energiezuinig(er) is of zorgt voor minder CO2-uitstoot. Dat is de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Je kunt dan 40% van de investeringskosten aftrekken van de winst.
Onno Kokmeijer stopte na bijna twintig jaar bij Ciel Bleu** in Amsterdam, om tsja, wat te gaan doen eigenlijk?
Brand komt relatief vaak voor in de horeca. En als er brand ontstaat in een bar of restaurant lopen de kosten vaak al snel hoog op.
Hanneke Schouten (65) runt al 25 jaar lang in haar eentje restaurant Bouchon du Centre, in het centrum van Amsterdam.