ArtikelRestaurantMenukaart restaurant: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs? Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca samen met Horeko bij tientallen bedrijven de brutowinst...
NieuwsRestaurantNTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over Partner in horecamanagement systemen NTF begint 2022 met een eigen team van ontwikkelaars. NTF heeft software ontwikkelaar Cerenta overgenomen. Het...
ArtikelRestaurantSligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken Sligro is een samenwerking gestart met Eijsink om horeca en leisure te helpen om efficiënter te werken en de winstgevendheid te verhogen. De slimme...
VideoRestaurantVideo: Robotarm voor de horecakeuken De horecakeuken rendabel automatiseren met een robotarm voor de prijs van één kok. Dat is de belofte die Joe Sykes doet. De robot bespaart twee tot...
NieuwsRestaurantSlimme Keuken: platform helpt ondernemers meer marge te maken in de keuken Sligro lanceert een nieuw, culinair concept: Slimme Keuken. Het concept helpt restaurants om meer marge te realiseren in minder tijd, zonder in te...
ArtikelRestaurantGoede keukenorganisatie essentieel voor rust en rendement Waar begin je met de inrichting van de horecakeuken? Het kan een behoorlijke puzzel zijn, zeker wanneer je een casco pand gaat betrekken. ‘Het...
ArtikelRestaurantNieuwe keuken De Burgemeester*: Woonruimte opgeofferd voor keuken Afgelopen zomer sloot De Burgemeester in Linschoten vijf weken voor een ingrijpende verbouwing van €700.000. Door een deel van hun bovengelegen...
ArtikelRestaurantgesponsordHaal met Kitchen Manager meer rendement uit je zaak Precies weten hoe de gerechten op de kaart presteren én inzicht in loonkosten en productiviteit. Met de Kitchen Manager en Employee Manager van...
ArtikelRestaurantVogelhuis: nieuwe keuken brengt rust voor het team Restaurant Oranjerie ’t Vogelhuis op Texel heeft het eerste hoogseizoen gedraaid met de nieuwe keuken. Van gas naar inductie, van hokkerig naar één...
ArtikelRestaurantKoken zonder gas De overheid wil van het gas af. Plan is om zo rond 2050 niet meer te koken op aardgas. Misset Horeca spreekt met ondernemers die de stap al hebben...