Alles over Keukenmanagement

Keuken inrichting van De Beiaard in Hoorn door Hakvoort.

Ontwikkelingen in de keuken: energiemanagement en efficiency

Door de hoge energieprijzen en het gebrek aan personeel wordt de energiezuinigheid en efficiëntie van ovens en steamers steeds belangrijker. Waarmee...

Helft van de horeca geeft te weinig info over allergenen; vind hier de checklist

Helft van de horeca geeft te weinig info over allergenen; vind hier de checklist

Horecaondernemers die niet voorverpakte levensmiddelen verkopen, geven nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen, meldt de NVWA (Nederlandse...

Foto: Koos Groenewold

Goede keukeninrichting essentieel voor rust en rendement: 7 tips

Waar begin je met de inrichting van de horecakeuken? Het kan een behoorlijke puzzel zijn, zeker wanneer je een casco pand gaat betrekken. 'Het...

De mise-en-place service: 'Zonde dat er een taboe op rust'

De mise-en-place service: 'Zonde dat er een taboe op rust'

Hoe kan je een keuken bestieren met een kok minder? En wat als jouw keukenteam minder uren wil draaien, maar je door personeelstekort geen extra...

Schnitzelkoning is een concept van ondernemer John Broere in  (c) Herbert Wiggerman

Schnitzelkoning: 'Je keuken slim inzetten in daluren'

Dark- of ghost kitchens zijn niet meer weg te denken uit het horecalandschap. John Broere van catering Broere uit IJsselstein overleefde de...

Exact neemt Horeko over

Exact neemt Horeko over

Exact heeft Horeko overgenomen om de horeca te ontzorgen in de bedrijfsvoering door het bieden van één complete digitale omgeving.

Het hele (samengevoegde) team bij elkaar.

NTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over

Partner in horecamanagement systemen NTF begint 2022 met een eigen team van ontwikkelaars. NTF heeft software ontwikkelaar Cerenta overgenomen. Het...

Sligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken

Sligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken

Sligro is een samenwerking gestart met Eijsink om horeca en leisure te helpen om efficiënter te werken en de winstgevendheid te verhogen. De slimme...

Video: Robotarm voor de horecakeuken

Video: Robotarm voor de horecakeuken

De horecakeuken rendabel automatiseren met een robotarm voor de prijs van één kok. Dat is de belofte die Joe Sykes doet. De robot bespaart twee tot...

Slimme Keuken: platform helpt ondernemers meer marge te maken in de keuken

Slimme Keuken: platform helpt ondernemers meer marge te maken in de keuken

Sligro lanceert een nieuw, culinair concept: Slimme Keuken. Het concept helpt restaurants om meer marge te realiseren in minder tijd, zonder in te...