Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Keukenmanagement

  • homepage-118 apr. 25

    Het Rheins investeert €320.000 in nieuwe duurzame keuken

    Landgoed Het Rheins heeft in de keuken alles omgegooid. Er staat nu een gloednieuwe duurzame keuken.

  • Keukenmanagement20 mrt. 25

    Mise-en-place uitbesteden: 'Zonde dat er een taboe op rust'

    Hoe kan je een keuken bestieren met een kok minder? En wat als jouw keukenteam minder uren wil draaien, maar je door personeelstekort geen extra handjes kan vinden? Voor horecaondernemers is het interessant om uit te zoeken hoe rendabel het is om de mise-en-place deels uit te besteden. 'Ik noem het zelf koken met een beetje assistentie', aldus chef Ron Schouwenburg.

  • Kosten besparen6 mrt. 25

    Bij het kopen van deze (groot)keukenapparatuur krijg je geld terug

    De overheid geeft subsidie bij de aanschaf van apparatuur dat energiezuinig(er) is of zorgt voor minder CO2-uitstoot. Dat is de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Je kunt dan 40% van de investeringskosten aftrekken van de winst.

  • Onno Kokmeijer
    Onno Kokmeijer5 feb. 25

    Onno Kokmeijer is gelukkig in nieuwe rol: 'Trots en ego zijn grootste problemen in horeca'

    Onno Kokmeijer stopte na bijna twintig jaar bij Ciel Bleu** in Amsterdam, om tsja, wat te gaan doen eigenlijk?

  • Brandveiligheid20 nov. 24

    Brand in je horecazaak? 5 meest voorkomende oorzaken met preventietips

    Brand komt relatief vaak voor in de horeca. En als er brand ontstaat in een bar of restaurant lopen de kosten vaak al snel hoog op.

  • Hanneke Schouten voor haar restaurant Bouchon du Centre (Petra en Erik Hesmerg Fotografie)
    Keukenmanagement11 nov. 24

    Hoe run je een restaurant in je eentje? 'Van de mise-en-place tot de afwas, al 25 jaar lang'

    Hanneke Schouten (65) runt al 25 jaar lang in haar eentje restaurant Bouchon du Centre, in het centrum van Amsterdam.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Zilver en Sustainability Award voor Nederland op Global Chef Challenge
  2. Restaurant Kien verwelkomt nieuwe chef
  3. De keukeninrichting van Badcuyp: koken op open vuur staat centraal
  4. Christian Weij weet waarom horeca meer moet fermenteren: 'Gooit nu de helft van je geld weg'
  5. Duurzame horecaondernemers krijgen Groen Genieten-label als beloning
  6. Ontwikkelingen in de keuken: energiemanagement en efficiency
  7. Helft van de horeca geeft te weinig info over allergenen; vind hier de checklist
  8. Goede keukeninrichting essentieel voor rust en rendement: 7 tips
  9. Schnitzelkoning: 'Je keuken slim inzetten in daluren'
  10. Exact neemt Horeko over
  11. NTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over
  12. Sligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken
  13. Video: Robotarm voor de horecakeuken
  14. Slimme Keuken: platform helpt ondernemers meer marge te maken in de keuken
  15. GesponsordHaal met Kitchen Manager meer rendement uit je zaak
  1. Van het gas af is nog niet zo makkelijk
  2. Nederlands restaurantconcept opent vestiging in Irak
  3. Crisis noopt tot conceptkeuze en kleinere brigades
  4. Zorg Rijnmond pakt voedselverspilling aan
  5. Mbo-studenten nemen hotels over
  6. Video: Meer marge halen door inkoop soepen en sauzen
  7. Lieve Koningin
  8. Van Gerven nieuwe voorzitter VKGE
  9. Genomineerden F&B Professional of the Year bekend
  10. Restaurant Arie Hanssen dicht
  11. Haal binnen, die vreemde branche!
  12. Marc Smeets naar Koetjes en Kalfjes
  13. 'Glimlachen is niet verboden
  14. 'Meer horecabenadering in zorg
  15. Grootste warenhuisrestaurant in Amsterdam
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen