
Kookvideo Thomas van Santvoort: kabeljauw, paling en schorseneren
Thomas van Santvoort vierde onlangs met een ‘feestweek’ het 5-jarig bestaan van zijn Flicka. Al in het eerste jaar waardeerde Michelin het restaurant...
Thomas van Santvoort vierde onlangs met een ‘feestweek’ het 5-jarig bestaan van zijn Flicka. Al in het eerste jaar waardeerde Michelin het restaurant...
Sergio Herman bedacht drie borrelhapjes voor bij een cocktail. Ideaal voor de borrelkaart komende feestdagen. Hierbij de recepten.
Geen traditionele mosselpan, maar streetfood met mosselen om ook de jonge doelgroep mee aan te spreken. Drie mosselrecepten op een rij.
Chefs van de Chefs’ Irish Beef Club ontwikkelden onlangs nieuwe wereldse stoofgerechten met grasgevoerd Iers rundvlees. Twee chefs delen hun...
Op zoek naar friet met topping waarmee je je gasten écht kunt verrassen? Hieronder 5 recepten ter inspiratie.
Soenil Bahadoer van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron voor 2022/23. Ter gelegenheid...
Hoe val je als eetgelegenheid nog op met asperges? Natuurlijk, de klassieker zal niet ontbreken op het menu, maar er zijn natuurlijk ook andere...
Sterchef Jermain de Rozario deelt op de Terras Kickstart drie terrasgerechten: Gado Gado salade, Rendang burger en Percadel. Hieronder de...
Dit is het 12e jaar dat Syrco Bakker de leiding heeft over de keuken van Pure C. Zijn liefde voor producten van de zee en het land is nog steeds...
Een Aziatische runderstoof, een chocoladegemberstoof met Ierse whiskey en meer stoofgerechten met wereldse smaken zijn de oogst van de 'stoofathon'...