Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Meesterijsbereider

  • Foto: Pascale van Reijn
    Horeca24 mrt. 22

    Metamorfose voor ijssalon De Hoop van Meesterijsbereider Caroline Kooij

    Caroline Kooij heeft haar ijssalon De Hoop in Blaricum volledig vernieuwd. De ondernemer vergrootte de oppervlakte door het woonhuis bij de winkel te betrekken en koos voor een opvallend ontwerp van De Horeca Fabriek van Rein Rambaldo. 'Stiekem wilde ik misschien wel de mooiste ijssalon van Nederland hebben.'

  • Horeca11 nov. 21

    Tweede Meestertitel voor Hidde de Brabander

    Hidde de Brabander is naast Meester Patissier nu ook Meesterijsbereider. Hij is daarmee een van de weinige Meesters in Nederland met twee van deze titels.

  • Horeca20 aug. 21

    Nils Hendrikse geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterijsbereider

    Nils Hendrikse, ijsbereider, patissier en eigenaar van Patisserie Soetenso in Leiden, is op 18 augustus geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterijsbereider.

  • Horeca21 dec. 20

    Meesterijsbereider Theo Clevers draagt stokje over

    'De afgelopen twee jaar hebben wij, Theo en Mill Clevers, het operationele gedeelte van Clevers steeds meer overgelaten aan de franchisenemers. Nu na ruim 35 jaar met veel passie en toewijding aan en in ons bedrijf te hebben gewerkt, hebben wij besloten het stokje over te dragen', zo laat Theo Clevers weten.

  • Horeca6 dec. 20

    Titel SVH Meesterkok bestaat 40 jaar

    Dit jaar viert de horeca een belangrijk jubileum: 40 jaar SVH Meesterkok. De SVH Meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.

  • Horeca9 jan. 17

    SVH introduceert Meestertitel Horecaondernemer

    Op maandag 9 januari hebben Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) de nieuwe titel SVH Meesterhorecaondernemer gelanceerd. Met deze nieuwe meestertitel wordt de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ondernemen in de horeca geborgd. Dit maakte Ricardo Eshuis, directeur SVH bekend tijdens de eerste dag van de Horecava.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Bert Waninge geïnaugureerd tot Meesterijsbereider
  2. Bert Waninge slaagt voor Meesterproef SVH Meesterijsbereider
  1. Meestertitel ook bij andere mbo-opleidingen
  2. Alfons Graumans derde Meesterijsbereider van dit jaar
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen