FreshRecruitment
Ontbijten op het terras is goud waard bij strandpaviljoen Zand
Ontbijt serveren op het terras heeft meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken. Hoe dat zit, vertelt ondernemer Schipper met alle liefde aan Misset Horeca.
Ontbijt serveren op het terras heeft meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken. Hoe dat zit, vertelt ondernemer Schipper met alle liefde aan Misset Horeca.
Anuga, de grootste internationale handels- en marktplaats voor de f&b-industrie, presenteert de bepalende trends en focusthema's voor 2025.
Zelf tempé maken opent de deur naar eindeloze culinaire mogelijkheden. Robin Collard, chef van restaurant Ethica in Den Haag, deelt zijn inzichten over fermentatie, ingrediënten en technieken om tempé naar een hoger niveau te tillen.
Duurzaamheid in de horeca is allang geen niche meer. Maar hoe maken we het écht een vanzelfsprekend onderdeel van de menukaart?
Frietjes, pannenkoeken of een pizza blijven populair in het kindermenu. Maar ook de kleinste gasten willen bij een restaurantbezoek wat te kiezen hebben. 'Ouders willen geen zeurende kinderen aan tafel, daar liggen óók kansen.'
Van hybride concepten tot innovatieve peulvruchtgerechten: dit zijn de belangrijkste plantaardige food trends van 2025.