Alles over Menukaart samenstellen

10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie

10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie

Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...

Kinderen willen meer te kiezen hebben in de horeca (Anne-Roos Radings - Capture Life)

Is het klassieke kindermenu nog van deze tijd? 'Er liggen kansen voor de horeca'

Frietjes, pannenkoeken of een pizza blijven populair in het kindermenu. Maar ook de kleinste gasten willen bij een restaurantbezoek wat te kiezen...

Zo boost je je menukaart: 'Naast wat je op de kaart zet, is het hoe en waar zeker zo belangrijk'

Zo boost je je menukaart: 'Naast wat je op de kaart zet, is het hoe en waar zeker zo...

Horecajournalist Bianca Roemaat en horeca-adviseur Petra Venekamp zijn gespecialiseerd in het verbeteren van menukaarten. Door extra aandacht te...

Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij

Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij

Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.

Een menu of à la carte: wat zijn de voor- en nadelen?

Een menu of à la carte: wat zijn de voor- en nadelen?

Wat is de meerwaarde van het voeren van een dinerkaart met alleen menu's, of juist alleen à la carte? Misset Horeca zet het voor je op een rij.

Winterterras Dukdalf in Kerkdriel

Zo bouw je een succesvol winterterras: tips voor aankleding en menukaart

Hoe bereid je je het beste voor op de koudere seizoenen met een winterterras? Misset Horeca verzamelde tips van horecaondernemers.

6 tips voor het maken van een goede menukaart

6 tips voor het maken van een goede menukaart

De menukaart is je visitekaartje en tegelijkertijd een belangrijke omzetmaker. Redenen om er de juiste aandacht aan te besteden. Maar hoe kun je je...

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Een drietal tips.

De kaaswagen van restaurant Fred in Rotterdam. Foto: LVF Food

Tips van vier professionals voor de kaasservice

Misset Horeca vroeg Fenna Kentie, maître en fromager van restaurant VanOost in het recent geopende Pillow Hotel Maurits at the Park in Amsterdam,...

Zo maak je meer van een 'kaasplankje'

Zo maak je meer van een 'kaasplankje'

Kaasservice of de kunst van de fromager lijkt een ondergeschoven kindje bij veel restaurants. Misset Horeca sprak met twee restaurants die de kunst...