Lseven Boxtel
Sterrenstress? 'Uiteindelijk kook je voor je gasten en niet voor Michelin'
Voor veel ondernemers en koks staat 7 oktober roodomrand in de agenda. Op die dag worden namelijk de Michelinsterren bekendgemaakt.
Voor veel ondernemers en koks staat 7 oktober roodomrand in de agenda. Op die dag worden namelijk de Michelinsterren bekendgemaakt.
Een Michelinster, je durft er niet op te hopen... maar stel dat? Dan wil je toch ook goed voorbereid zijn op de explosie aan gasten die de vermelding...
Hoe krijg je als restaurant een Bib Gourmand van Michelin. Misset Horeca beantwoordt de vraag.
Michelin deelt naast 'gewone' rode sterren ook groene sterren uit. Maar wat houdt die onderscheiding nu precies in?
Tout A Fait, het restaurant van Bart en Sandra Ausems, bestaat dit jaar 25 jaar. Bovendien heeft het restaurant 23 jaar een Michelinster. Daarmee is...
De aanwezigheid van een inspecteur zorgt meestal voor spanning in een restaurant. Maar hoe ontdekten chefs dat ze een Michelin-inspecteur in hun...
Het populaire, maar kleine restaurant Yama* in Rotterdam is heel plotseling dichtgegaan. Chef Hiroaki Yamamoto en gastvrouw Yuko Nakamori gaan beiden...
Culinaire nestor Toine Hermsen vertelt begin 2020 over zijn droom die uitkomt met zijn nieuwe restaurant, de periode van zwarte sneeuw, de komst en...
Het aftellen richting de sterrenceremonie van Michelin is begonnen. Op 7 oktober worden er in Maastricht voor het eerst in anderhalf jaar tijd weer...
Michelin heeft na een korte radiostilte een twaalftal restaurants toegevoegd aan de Nederlandse selectie. De inspecteurs bleken het goed naar de zin...