Het record was overigens al een paar jaar in handen van chef Tonny Berentsen. Restaurant De Kromme Dissel, gevestigd in een karakteristieke Saksische boerderij in Heelsum, staat al meer dan vijf decennia bekend om zijn verfijnde gastronomie en uitzonderlijke service. Sinds 1971 heeft het restaurant onafgebroken een Michelinster behouden, een unicum in Nederland.
Berentsen ziet de ster niet als routine, maar als voortdurende uitdaging: 'Het is een enorme eer om de ster al 54 jaar vast te mogen houden,' zegt Berentsen. 'We willen gasten blijven verrassen met gerechten die een verhaal vertellen. Deze erkenning is een ode aan ons hele team én onze trouwe bezoekers.'
Onder leiding van chef Tonny Berentsen worden traditionele smaken op creatieve wijze gecombineerd met moderne kooktechnieken, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van seizoensgebonden en lokale ingrediënten. Zes jaar geleden heeft Fletcher Hotels, met de overname van Hotel Klein Zwitserland, ook het sterrenrestaurant De Kromme Dissel overgenomen.
Vorig jaar is het restaurant uitgebreid met een zonnige tuinkamer en zijn er nieuwe luxe suites geopend in het naastgelegen Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland.








