Lseven Boxtel
Mosselrecepten: traditioneel seafood wordt hip streetfood
Geen traditionele mosselpan, maar streetfood met mosselen om ook de jonge doelgroep mee aan te spreken. Drie mosselrecepten op een rij.
Geen traditionele mosselpan, maar streetfood met mosselen om ook de jonge doelgroep mee aan te spreken. Drie mosselrecepten op een rij.
Het Rotterdamse visrestaurant Kaat Mossel troeft Zeeuwse collega's af door als allereerste restaurant in Nederland (en België) op dinsdag 28 juni de...
Mosselen staan weer op de kaart. Chef-kok Imko Binnerts geeft een recept prijs waarin schol, mosselen en saus de hoofdrol spelen.
Bij mosselen serveer je meestal (stok)brood, frites of een frisse salade. Daarnaast horen bij mosselen sauzen. Populaire smaken zijn knoflooksaus,...
De Zeeuwse bedrijven Roem van Yerseke en de Koninklijke Prins & Dingemanse gaan fuseren. Er gaan geen banen verloren bij de bedrijven die beide ook...
Het Rotterdamse restaurant Kaat Mossel serveert de allereerste mosselen van het seizoen. De levering van de eerste baaltjes mosselen aan Kaat Mossel...
Een paar weken later dan gebruikelijk is het Zeeuwse mosselseizoen officieel begonnen. De eerste mosselen zijn woensdag bij Yerseke door de...
De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept een hoofdrol voor mosselen.
Eetcafé Cloos in Den Haag vierde donderdag 27 juli het nieuwe mosselseizoen met 'de grootste mosselpan ter wereld'.
Nederlandse mosselvissers zullen met weinig plezier terugdenken aan afgelopen jaar. Zowel de aanvoer als de gemiddelde mosselprijs was ten opzichte...