Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Nelson Tanate

  • Jonnie Boer23 apr. 25

    Topchef Jonnie Boer van De Librije plotseling overleden op Bonaire

    Topchef Jonnie Boer is op 60-jarige leeftijd overleden aan een longembolie op Bonaire. Het team van De Librije is bij elkaar gekomen in het restaurant in Zwolle.

  • Jonnie en Thérèse, samen met filmmaker Norbert Adam
    mustreads-row25 feb. 25

    De film die Gault&Millau maakte als eerbetoon aan De Librije is nu te zien

    De film die Gault&Millau maakte als eerbetoon aan De Librije in Zwolle, is nu online in zijn geheel te zien.

  • De Librije8 jan. 25

    Exclusief kijkje achter de schermen van De Librije*** in De Opvolging

    In documentaire De Opvolging krijgt de kijker een uniek kijkje achter de schermen van De Librije***.

  • V.r.n.l.: Hanneke Westland, Erik van Loo, Thérèse Boer, de nieuwe SVH Meesterkok Nelson Tanate, Jonnie Boer, Marc van Gulick en Gert Wiltvank.
    Meesterkok21 sep. 24

    Nelson Tanate geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

    Op vrijdag 20 september is Nelson Tanate (33) , chef-kok van Restaurant De Librije*** in Zwolle, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Nelson mag na zijn inauguratie als 152ste chef, de titel SVH Meesterkok voeren.

  • Nelson Tanate, head-chef van De Librije***. Foto-credits Jan Willem Schouten
    Pricing30 jan. 24

    Nelson Tanate, headchef De Librije***: 'Ook wij moeten nadenken over pricing en zorgen voor onze medewerkers'

    Nelson Tanate, headchef en mede-eigenaar van De Librije*** gaf tijdens Horeca Vabeurs Hardenberg een masterclass koken. Daarna vertelde hij over de uitdagingen waar ook hij, net als alle andere horecaondernemers, mee te maken heeft. 'We hebben te maken met dezelfde uitdagingen als andere ondernemers. Het verschil is dat bij ons iedereen meekijkt.'

  • Nelson Tanate, head-chef van De Librije***. Foto-credits Jan Willem Schouten
    Horeca3 mrt. 23

    Nelson Tanate, head-chef van De Librije: 'Dit voelt als mijn eigen zaak'

    Nelson Tanate, chef-kok van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, gedijt prima in de schaduw van Jonnie Boer. Achter de schermen zorgt hij voor indrukwekkende prestaties. In een interview vertelt de head-chef van het Zwolse culinair imperium - bestaande uit vier restaurants - over de minutieuze structuur in de keuken, de Librije-piramide en de weg naar overname.

  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen