Alles over No show

Tips om no shows te voorkomen

Tips om no shows te voorkomen

No show is nog altijd een veel voorkomend probleem in de horeca. Uit eerder onderzoek blijkt dat dit restaurants gemiddeld €1800 per maand kost. Hoe...

Nieuwe app waarmee toprestaurants last minute vrije tafels kunnen vullen

Nieuwe app waarmee toprestaurants last minute vrije tafels kunnen vullen

De Belgische start-up Yeat lanceert haar app nu ook in Nederland: restaurants die zijn opgenomen in de selecties van Michelin of Gault&Millau kunnen...

100 euro aanbetaling bij restaurant De Nieuwe Winkel** wakkert discussie aan

100 euro aanbetaling bij restaurant De Nieuwe Winkel** wakkert discussie aan

Tweesterrenrestaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen vraagt sinds kort 100 euro aanbetaling bij de reservering van het restaurant.

Onderzoek: welke problemen ervaart de horeca?

Onderzoek: welke problemen ervaart de horeca?

Een groot deel van de Nederlandse horecaondernemingen heeft nog te lijden onder de effecten van de coronacrisis. Platform Het Laatstje Tafeltje en...

(fotograaf Ramon Philippo)

Freetable tegen no show wordt landelijk uitgerold

De Haarlemse horeca ondernemers Max Caminita en Roy Vernout gaan hun platform FreeTable landelijk uitrollen. Ze willen hiermee de schade die no shows...

No show loopt spuigaten uit: '21 annuleringen op een zondag'

No show loopt spuigaten uit: '21 annuleringen op een zondag'

Restaurant Graffiti in Heerlen gaat een aanbetaling vragen bij reserveringen voor het restaurant vanwege het hoge aantal no shows. 'Wat hier gebeurt...

Collectief werken met aanbetaling vermindert no show

Collectief werken met aanbetaling vermindert no show

Gasten die zonder tegenbericht wegblijven, vormen een grote kostenpost voor restaurateurs.

Omzetverlies door no show €1800 per maand

Omzetverlies door no show €1800 per maand

Het is irritant, storend, demotiverend en het zorgt ook nog voor flinke financiële schade: no shows. Sinds 2015 is het met dik 30 procent toegenomen...

Tabitha en Rik Jansma

Rik Jansma van Basiliek over sluiting op zaterdag

Tabitha en Rik Jansma zijn sinds de heropening van de restaurants in juni op zaterdag en zondag gesloten met hun restaurant Basiliek in Harderwijk....

Jeroen de Zeeuw: 'Slechts twee no shows in drie jaar tijd'

Jeroen de Zeeuw: 'Slechts twee no shows in drie jaar tijd'

'We moeten af van het idee dat een restaurantreservering vrijblijvend is,' luidt de stellige overtuiging van ondernemer en chef Jeroen de Zeeuw van...