
No show is nog altijd een veel voorkomend probleem in de horeca. Uit eerder onderzoek blijkt dat dit restaurants gemiddeld €1800 per maand kost. Hoe...
No show is nog altijd een veel voorkomend probleem in de horeca. Uit eerder onderzoek blijkt dat dit restaurants gemiddeld €1800 per maand kost. Hoe...
Tweesterrenrestaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen vraagt sinds kort 100 euro aanbetaling bij de reservering van het restaurant.
Een groot deel van de Nederlandse horecaondernemingen heeft nog te lijden onder de effecten van de coronacrisis. Platform Het Laatstje Tafeltje en...
De Haarlemse horeca ondernemers Max Caminita en Roy Vernout gaan hun platform FreeTable landelijk uitrollen. Ze willen hiermee de schade die no shows...
Restaurant Graffiti in Heerlen gaat een aanbetaling vragen bij reserveringen voor het restaurant vanwege het hoge aantal no shows. ‘Wat hier gebeurt...
Gasten die zonder tegenbericht wegblijven, vormen een grote kostenpost voor restaurateurs.
Het is irritant, storend, demotiverend en het zorgt ook nog voor flinke financiële schade: no shows. Sinds 2015 is het met dik 30 procent toegenomen...
Tabitha en Rik Jansma zijn sinds de heropening van de restaurants in juni op zaterdag en zondag gesloten met hun restaurant Basiliek in Harderwijk....
‘We moeten af van het idee dat een restaurantreservering vrijblijvend is,’ luidt de stellige overtuiging van ondernemer en chef Jeroen de Zeeuw van...
Chef Joris Bijdendijk van Restaurants Rijks en Wils in Amsterdam legt de vinger weer op de zere plek in een interview met FavorFlav. ‘No shows maken...