Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Personeel loon

  • Onderzoek naar mogelijke arbeidsuitbuiting bij dark kitchen (foto: Arbeidsinspectie)
    Personeel5 sep. 25

    Arbeidsinspectie: onderzoek naar mogelijke arbeidsuitbuiting bij dark kitchen

    Tijdens een recente controle in Weesp heeft de Nederlandse Arbeidsinspectie drie Indiase mensen aangetroffen die onder zeer slechte omstandigheden werkten en verbleven in een dark kitchen. De mensen werkten zonder de benodigde arbeidsvergunningen en kregen een laag contant salaris uitbetaald. De Arbeidsinspectie onderzoekt of er sprake is van arbeidsuitbuiting.

  • Personeel loon19 aug. 25

    Horecalonen flink gestegen: keukenhulpen en kelners maken grootste sprong

    Horecapersoneel zag de afgelopen tien jaar opvallend sterke loonstijgingen. Maar schijn bedriegt.

  • Dankzij Staffable Payroll kan Het Horecalegioen zich volledig richten op gastbeleving en groei. Gesponsord
    Gesponsord
    Personeel28 mei 25

    Gesponsord Het Horecalegioen werkt samen met Staffable Payroll 'Groeien met grip op personeel'

    Voor ondernemingen zoals Het Horecalegioen, is het belangrijk om zich volledig te kunnen richten op waar ze het beste in zijn: het leveren van een geweldige gastbeleving. Daarom zocht Het Horecalegioen een partner die het personeelsbeheer en de salarisadministratie helemaal uit handen kon nemen, zodat zij zich zonder zorgen konden focussen op hun core business.

  • Personeel loon2 mei 25

    Minimumloon stijgt per 1 juli met 2,42 procent

    Per 1 juli gaan de minimumlonen met 2,42 procent omhoog.

  • KHN20 mrt. 25

    Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?

    Op 1 april 2025 gaat het Horeca Ontwikkel Platform van start.

  • Personeel loon19 mrt. 25

    Hoe is het loon van horecamedewerkers opgebouwd en wat kost het?

    Een horecabedrijf kan niet zonder personeel. Koken, afwassen, gasten bedienen, de marketing; je kunt het niet allemaal zelf doen als ondernemer. En personeel betaal je een salaris. Maar hoe bepaal je het salaris van je werknemer? Wat kost horecapersoneel?

  1. Vacatures

  2. Jobtimiser

    Zelfstandig werkend Kok

    Jobtimiser logo
  3. Van der Valk Hotel Schiphol

    Supervisor Restaurant

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  4. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  5. LEVANTOgroep

    Zelfstandig werkend Kok

    LEVANTOgroep logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Horeca-cao 2025-2026: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening
  2. GesponsordPayrollpioniers: hoe Kolibrie de horeca al dertig jaar ontzorgt
  3. Nieuwe Horeca-cao definitief vastgesteld
  4. Onderzoek: Gastvriendelijkheid bepalend voor fooi
  5. Horeca-cao moet zorgen voor eerlijk speelveld binnen de sector
  6. Horecaondernemers ervaren vaakst dat personeel duurder is geworden
  7. Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen
  8. KHN roept Kamerleden op voorgestelde extra verhoging minimumloon te schrappen
  1. Loondoorbetaling bij ziekte: hoe zit het precies?
  2. Wanneer ben je een vakkracht in de horeca en wat betekent dat?
  3. Welke loonsverhogingen gelden er per 1 januari 2023 in de horeca?
  4. Periodieke loonsverhoging: wat verandert er per 1 januari 2023?
  5. Minimumloon stijgt in januari 2023: dit zijn de nieuwe bedragen
  6. Inschalen, belonen en beoordelen van horeca personeel
  7. Wanneer is payroll wel een goed idee en wanneer niet?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen