Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Personeel loon

  • Personeel loon2 mei 25

    Minimumloon stijgt per 1 juli met 2,42 procent

    Per 1 juli gaan de minimumlonen met 2,42 procent omhoog.

  • KHN20 mrt. 25

    Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?

    Op 1 april 2025 gaat het Horeca Ontwikkel Platform van start.

  • Personeel loon19 mrt. 25

    Hoe is het loon van horecamedewerkers opgebouwd en wat kost het?

    Een horecabedrijf kan niet zonder personeel. Koken, afwassen, gasten bedienen, de marketing; je kunt het niet allemaal zelf doen als ondernemer. En personeel betaal je een salaris. Maar hoe bepaal je het salaris van je werknemer? Wat kost horecapersoneel?

  • Personeel contracten en cao7 jan. 25

    Horeca-cao 2025-2026: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening

    KHN en vakbonden De Horecabond en het CNV zijn in oktober 2024 een nieuwe horeca-cao overeengekomen. Deze horeca-cao loopt van 1 januari 2025 tot en met 31 december 2026.

  • Oprichtster Sonja van Doormale en CEO Jesse Zahn - van der Valk: ‘Wat begon als startupbedrijf in 1994 is vandaag een begrip in heel Nederland.’Gesponsord
    Gesponsord
    Personeel30 dec. 24

    Gesponsord Payrollpioniers: hoe Kolibrie de horeca al dertig jaar ontzorgt

    De meest innovatieve spelers in de payroll- en HRM sector viert dit jaar haar 30-jarig bestaan en kijkt terug op de unieke geschiedenis die Kolibrie heeft opgebouwd. Een perfect moment voor een terugblik op hoe Kolibrie uitgroeide tot dé payroll- en salarisadministratiepartner voor horecabedrijven in Nederland. Oprichtster Sonja van Doormale en CEO Jesse Zahn - van der Valk vertellen over de eerste stappen van Kolibrie en hun visie voor de toekomst.

  • FNV Horecabond11 nov. 24

    Nieuwe Horeca-cao definitief vastgesteld

    De nieuwe Horeca-cao is definitief vastgesteld.

Meer artikelen

  1. Onderzoek: Gastvriendelijkheid bepalend voor fooi
  2. Horeca-cao moet zorgen voor eerlijk speelveld binnen de sector
  3. Horecaondernemers ervaren vaakst dat personeel duurder is geworden
  4. Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen
  5. KHN roept Kamerleden op voorgestelde extra verhoging minimumloon te schrappen
  6. Loondoorbetaling bij ziekte: hoe zit het precies?
  1. Wanneer ben je een vakkracht in de horeca en wat betekent dat?
  2. Welke loonsverhogingen gelden er per 1 januari 2023 in de horeca?
  3. Periodieke loonsverhoging: wat verandert er per 1 januari 2023?
  4. Minimumloon stijgt in januari 2023: dit zijn de nieuwe bedragen
  5. Inschalen, belonen en beoordelen van horeca personeel
  6. Wanneer is payroll wel een goed idee en wanneer niet?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen