Alles over Personeel loon

Loondoorbetaling bij ziekte: hoe zit het precies?

Loondoorbetaling bij ziekte: hoe zit het precies?

Ook in de horeca krijgen ondernemers te maken met ziekmeldingen. Hoe zit het nu precies met de loondoorbetaling bij ziekte in de horeca? Wat zegt de...

Wanneer ben je een vakkracht in de horeca en wat betekent dat?

Wanneer ben je een vakkracht in de horeca en wat betekent dat?

De horeca-cao maakt onderscheid tussen een vakkracht en een niet-vakkracht. Een vakkracht krijgt meer betaald voor dezelfde functie dan een...

Welke loonsverhogingen gelden er per 1 januari 2023 in de horeca?

Welke loonsverhogingen gelden er per 1 januari 2023 in de horeca?

Welke horeca loonsverhogingen gelden er per 1 januari 2023? Koninklijke Horeca Nederland (KHN) geeft antwoord op deze vraag.

Periodieke loonsverhoging: wat verandert er per 1 januari 2023?

Periodieke loonsverhoging: wat verandert er per 1 januari 2023?

Misset Horeca behandelt veel gestelde vragen op gebied van horecapersoneel. Deze keer: Wat verandert er per 1 januari 2023 met de jaarlijkse...

Minimumloon stijgt in januari 2023: dit zijn de nieuwe bedragen

Minimumloon stijgt in januari 2023: dit zijn de nieuwe bedragen

Horecaondernemers moeten hun horecapersoneel dat op het minimumloon zit, flink meer gaan betalen met ingang van de maand januari 2023.

Inschalen, belonen en beoordelen van horeca personeel

Inschalen, belonen en beoordelen van horeca personeel

Een horeca werknemer die niet goed ingeschaald is en te weinig verdient voor de taken die hij uitvoert, kan tot vijf jaar nadien achterstallig loon...

Wanneer is payroll wel een goed idee en wanneer niet?

Wanneer is payroll wel een goed idee en wanneer niet?

Plaats hier uw introtekst...

Wat kost horecapersoneel?

Wat kost horecapersoneel?

Een horecabedrijf kan niet zonder personeel. Koken, afwassen, gasten bedienen, de marketing; je kunt het niet allemaal zelf doen als ondernemer. En...