1. Horeca digitaliseert, maar benut nog lang niet alle voordelen
  2. Met reserveringen werken op je terras? Zo pakken deze ondernemers het aan
  3. Restaurant De Duikenburg flikt het: van verbouwing naar kijkcijferkanon
  4. No show: 'Gasten onvoldoende bewust van financiële pijn en gevolgen voor restaurants'
  5. GesponsordMeer dan eten: restaurants bouwen aan lifestylemerken
  6. Zenchef doorbreekt stilzwijgen en belooft beter te gaan communiceren
  7. GesponsordDe alles-in-één-softwareoplossing voor horecaondernemers
  8. Discussie over geannuleerde reservering gaat viraal: restaurant lijdt onder negatieve reacties
  9. GesponsordOnline reserveren gemakkelijk gemaakt: waarom De 10 Geboden kiest voor Guestplan
  10. Erik de Zwart lanceert nieuw culinair platform Guide des Chefs
  11. Voorschot voor reservering? Helft van gasten snapt niet waarom, blijkt uit onderzoek
  12. Zenchef-Formitable neemt reserveringsplatform Resengo over
  13. Nieuwe app waarmee toprestaurants last minute vrije tafels kunnen vullen
  14. Het Laatste Tafeltje koppelbaar met reserveringssystemen
  15. Flinke investering in reserveringssysteem Formitable: 'zonder geld uiteten'
  1. No show loopt spuigaten uit: '21 annuleringen op een zondag'
  2. Nederlandse start-up: 'Met artificial intelligence helpen we reserveringsmedewerkers'
  3. Mark Struik weg bij Postillion en is nieuwe ceo hoteltech start-up
  4. Annuleringen én lastminute reserveringen stromen binnen bij restaurants
  5. Direct tafel reserveren op Instagram via Formitable
  6. Michelin en TheFork willen toprestaurants toegankelijker maken met korting
  7. Reserveringsmodule Tably: 'Simpel en goedkoop'
  8. Heerlijk.nl gaat ook reserveringen zonder kortingsacties doen
  9. Booking.com betaalt loonsteun terug na ophef over bonussen
  10. Dubbel zoveel reserveringen na aankondiging heropening restaurants
  11. Positieve trend in het aantal reserveringen
  12. Bidfood lanceert ChapChap: platform voor lokale horeca
  13. Gratis reserveringsapp voor passanten in de horeca
  14. KHN: naam van gast doorgeven aan GGD mag geen eis zijn
  15. GGD gaat reserveringsgegevens horeca gebruiken voor onderzoek