Alles over Servies en porselein

Dé horeca servies trends voor 2024

Dé horeca servies trends voor 2024

De Horecava 2024 bood Misset Horeca een inkijkje in de ontwikkelingen van horeca servies. Ontdek de zeven trends die de toon zetten voor het servies...

Zoektocht naar de perfecte koffiekop: waar serveer je koffie in?

Zoektocht naar de perfecte koffiekop: waar serveer je koffie in?

Wat bij het opzetten van een nieuwe horecazaak nog wel eens wordt vergeten, zijn de koffiekopjes, betoogt koffie-expert Joost Leopold. Die kopjes...

foto: Eelkje Colmjon

Leiden introduceert als eerste stadsbrede to go-statiegeldbeker

Als eerste gemeente in Nederland introduceert Leiden een eigen statiegeldbeker voor warme dranken to go. De beker kan op diverse locaties in de stad...

Horecava 2023: dé trends in servies en tafelaankleding

Horecava 2023: dé trends in servies en tafelaankleding

Misset Horeca maakte een rondje langs de servies-stands op de Horecava 2023 op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in servies en tafelaankleding. 11...

Het is definitief: verbod op wegwerpservies gaat in 2024 in

Het is definitief: verbod op wegwerpservies gaat in 2024 in

Vanaf 1 januari 2024 zijn wegwerpbekers of -maaltijdverpakkingen niet meer toegestaan in de horeca als deze plastic bevatten. Het verbod werd eerder...

(C) Koos Groenewold

Knappe koppen: inspirerende koffiepresentaties

Van driesterrenrestaurant tot ijssalon en van cafetaria tot eetcafé: overal in de horeca wordt koffie geschonken. Naast de toename van kwalitatief...

Style Point

Vanaf de Horecava: Trends in servies en tafelaankleding voor 2019

Naast heerlijk eten speelt servies een grote rol in de beleving van uw gast. Een mooi gedekte tafel die de trend volgt kan het verschil maken. De...

Restaurant Zheng serveert Chinese gerechten op traditionele en ceremoniële wijze

Restaurant Zheng serveert Chinese gerechten op traditionele en ceremoniële wijze

Restaurant Zheng presenteert de Chinese eetcultuur met nieuwe Emperor's Supreme Collection. Chinese gerechten worden op traditionele en ceremoniële...

Trends servies en tafelaankleding Horecava 2018

Trends servies en tafelaankleding Horecava 2018

Natuurlijke tinten, structuren en reliëf in het servies, authenticiteit en ambacht. Dat zijn de trends in het servies voor 2018. De servies-stands op...

Klein gerecht op speciaal bord moet eetlust bevorderen

Klein gerecht op speciaal bord moet eetlust bevorderen

In restaurant Bougainville in Amsterdam, dat woensdag 15 november live gaat, hebben meesterkok Pascal Jalhay van maaltijdleverancier Marfo en...