Fresh Recruitment
Augurkenkoning opent augurkensnackbar in Zwolle
De Augurkenkoning, Oos Kesbeke, begint een snackbar in Zwolle.
De Augurkenkoning, Oos Kesbeke, begint een snackbar in Zwolle.
Wat werd afgelopen jaar bij UberEats besteld? De maaltijdbezorgplatform dook in zijn data en deelt de trends.
De markt voor plantaardige vlees- en visalternatieven groeit razendsnel. Niet alleen vleesvervangers, maar ook vega(n) borrelsnacks worden steeds populairder. Misset Horeca selecteerde 16 nieuwe vega(n) innovaties voor de horeca. Van vegan garnalenkroketten tot plantaardige bouillons en een alternatief voor gerookte zalm.
Februari is niet de maand van Valentijnsdag, maar van de Nationale Frikandellendag. Hier volgen 10 weetjes over de meest gegeten frituursnack van Nederland.
Borrelplanken passen zich aan aan de veranderende eetgewoonten. Anneke Ammerlaan benadrukt het belang van innovatie en variatie in de samenstelling.
Tijdens de opening van de Horecava zijn de winnaars van de Horecava Innovation Award en de Horecava Sustainability Award bekendgemaakt.