Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Starter ondernemingsplan en inschrijven KvK

  • checklisten en stappenplannen voor starters11 mrt. 25

    Stappenplan: zo schrijf je een ondernemingsplan

    De droom om een horecabedrijf te starten, blijft ook in uitdagende tijden voor velen springlevend. Die droom start met een ondernemingsplan, ook bedrijfsplan of businessplan genoemd.

  • Financieel gezond5 dec. 24

    KVK: 'Ondernemers hebben behoefte aan nieuwe financieringsbronnen'

    Ruim één op de tien ondernemers heeft nu of het komend halfjaar financiering of een lening nodig.

  • Het aantal zzp'ers in de eventcatering blijft maar groeien.
    Personeel25 okt. 23

    Grens van 40.000 zzp'ers gepasseerd in horeca; wéér toename in eventcatering

    Het aantal geregistreerde zzp'ers in de horeca blijft stijgen: deze maand werd de grens van veertigduizend ondernemers gepasseerd. Dat blijkt uit opgevraagde cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK). Opnieuw springt de enorme toename in de eventcatering in het oog.

  • Horeca11 jul. 22

    KVK: weer veel starters in de horeca

    Nederland telt weer relatief veel nieuwe horecabedrijven. Volgens het maandelijkse rapport van de KVK nam het aantal starters in de horeca in juni met 46 procent toe in vergelijking met een jaar eerder.

  • Horeca4 nov. 21

    Enorme groei aantal starters in de horeca

    In oktober 2021 stijgt het aantal starters in de horeca met 43 procent ten opzichte van diezelfde periode een jaar eerder.  In absolute getallen: van 710 starters in oktober 2020 naar 1012 starters in oktober 2021. Hoe verklaart de Kamer van Koophandel dit?

  • Horeca6 aug. 21

    KVK: flink meer startende ondernemers in horeca

    Het aantal startende ondernemers in de horeca is afgelopen maand flink toegenomen. Volgens de Kamer van Koophandel (KVK), die maandelijks met een trendrapport over het aantal beginnende ondernemers komt, groeide het aantal starters in de horeca - in vergelijking met juli 2020 - met 13 procent op jaarbasis.

Meer artikelen

  1. Bescherm je handelsnaam
  2. Vijf voordelen én vijf nadelen van een BV
  3. Marketingtips voor de horeca: 'Heb je geen geld, toon dan lef'
  4. Het hele jaar door pieken: 6 marketingtips voor de horeca
  1. 10 horecatrends: wat is in en wat is uit?
  2. The Rough Meat Company: 'Een eigen zaak runnen betekent continu fucking gas geven'
  3. Bedrijfsuitbreiding horecazaak vergt sterke drive
  4. Hoe orden ik mijn administratie?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen