Alles over Starter ondernemingsplan en inschrijven KvK

Stappenplan: zo schrijf je een ondernemingsplan

Stappenplan: zo schrijf je een ondernemingsplan

De droom om een horecabedrijf te starten, blijft ook in uitdagende tijden voor velen springlevend. Die droom start met een ondernemingsplan, ook...

Het aantal zzp'ers in de eventcatering blijft maar groeien.

Grens van 40.000 zzp'ers gepasseerd in horeca; wéér toename in eventcatering

Het aantal geregistreerde zzp'ers in de horeca blijft stijgen: deze maand werd de grens van veertigduizend ondernemers gepasseerd. Dat blijkt uit...

KVK: weer veel starters in de horeca

KVK: weer veel starters in de horeca

Nederland telt weer relatief veel nieuwe horecabedrijven. Volgens het maandelijkse rapport van de KVK nam het aantal starters in de horeca in juni...

Enorme groei aantal starters in de horeca

Enorme groei aantal starters in de horeca

In oktober 2021 stijgt het aantal starters in de horeca met 43 procent ten opzichte van diezelfde periode een jaar eerder. In absolute getallen: van...

KVK: flink meer startende ondernemers in horeca

KVK: flink meer startende ondernemers in horeca

Het aantal startende ondernemers in de horeca is afgelopen maand flink toegenomen. Volgens de Kamer van Koophandel (KVK), die maandelijks met een...

Bescherm je handelsnaam

Bescherm je handelsnaam

Succesvol ondernemen doe je door jezelf te onderscheiden van je concurrenten. Dit kan met een beter product, betere service of een lagere prijs. Ook...

Vijf voordelen én vijf nadelen van een BV

Vijf voordelen én vijf nadelen van een BV

Aan het twijfelen of je van je eenmanszaak of vof een bv moet maken? Of bezig een nieuw bedrijf op te richten? Twijfel je of een Besloten...

Marketingtips voor de horeca: 'Heb je geen geld, toon dan lef'

Marketingtips voor de horeca: 'Heb je geen geld, toon dan lef'

'Heb je geen geld, toon dan lef', aldus Lodewijk van der Peet van het Amsterdamse reclamebureau BeyenMeyer als het gaat om reclamecampagnes in de...

Het hele jaar door pieken: 6 marketingtips voor de horeca

Het hele jaar door pieken: 6 marketingtips voor de horeca

De maand december, het is de meest hectische van het jaar. Dit is voor veel horecabedrijven zelfs dé drukste maand, waarin de omzet binnenstroomt....

Stan en Co in Arnhem. Beeld: Victor van Leeuwen

10 horecatrends: wat is in en wat is uit?

Horecaconcepten die uitsluitend eten, drinken of slapen aanbieden verliezen populariteit. De gast wil nieuwe emoties en ervaringen. Als het...