Hotelschool The Hague
Horeca Enschede verbijsterd over blurring terrassen
Een pilot in Enschede rondom 'terrassen bij blurring' is horecaondernemers in het verkeerde keelgat gesloten.
Een pilot in Enschede rondom 'terrassen bij blurring' is horecaondernemers in het verkeerde keelgat gesloten.
Personeelstekort dwingt ondernemers soms tot het maken van harde keuzes. Zo sluit ontbijt- en lunchzaak De Fonteyn een (deel) van het terras in nazomer.
Zomertijd betekent voor horecaondernemers alvast nadenken over de wintertijd. Terwijl de terrassen nog vol zitten, zou je actie moeten ondernemen voor de komende maanden.
Wil je het hele jaar gasten op het terras? Dat kan met terrasverwarming.
Tom Hamaekers van Boscafé De Nachtegaal draait 30 procent extra omzet dankzij een slim opgezet winterterras.
Wie als horecaondernemer nog nooit een winterterras heeft opgebouwd, moet nú toeslaan.