Alles over Vegetarisch

Family zet vegetarisch assortiment in de schijnwerpers

Family zet vegetarisch assortiment in de schijnwerpers

Family gebruikt de maand oktober om het vegetarische assortiment extra in de schijnwerpers te zetten. 'Met de Veggie Weken willen onze gasten de...

De plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken

De plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken

PLNT is het plantaardige merk van Jan Zandbergen Group, het familiebedrijf dat al bijna zeventig jaar in de vleesindustrie opereert. 'Door die...

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Een drietal tips.

Uitbaters eerste Vegataria: 'We hebben hoge verwachtingen'

Uitbaters eerste Vegataria: 'We hebben hoge verwachtingen'

Eigenaar Sonya de Boer, operationeel manager Marcel Hankel en bedrijfsleider Léon Katuin kijken uit naar de start van Vegataria, de eerste...

Kwalitaria opent in Groningen volledig vegetarische vestiging

Kwalitaria opent in Groningen volledig vegetarische vestiging

Kwalitaria start in Groningen met een volledig vegetarische vestiging. Vegataria is een pop-up store van de cafetariaformule die begin juli de deuren...

De chef deelt zijn recepten online op Vegitalian.nl om zo een bijdrage te leveren aan een meer plantaardige wereld.

Bekende Utrechtse ondernemers laten Vegitalian-formule flink groeien

In het concept Vegitalian, uit de koker van Sippien Baarsma, Wichert van Rijn en Joep van den Bersselaar, komen de vegetarische en Italiaanse keuken...

Eindhovens vleesrestaurant Mr. Meat gaat volledig vegetarisch

Eindhovens vleesrestaurant Mr. Meat gaat volledig vegetarisch

Na bijna zes jaar een overwegend op vlees gebaseerde menukaart te hebben gevoerd, is die kaart van barbecuerestaurant Mr. Meat in Eindhoven nu...

1e én 2e plek voor vader en dochter Biermans NK Lekkerste Vegan Burger

1e én 2e plek voor vader en dochter Biermans NK Lekkerste Vegan Burger

Hij was al goed gevuld na het NK Lekkerste Broodje, maar nu barst de prijzenkast van vader Roland en dochter Audrey Biermans bijna uit elkaar. Ze...

Aziatisch en vegan: 'Dit doen wij al eeuwen'

Aziatisch en vegan: 'Dit doen wij al eeuwen'

Met de Chinese, Japanse, Koreaanse, Thaise én Indiase keuken presenteerden Aziatische ondernemers zich van hun vegan-kant. 'Plantaardige ingrediënten...

Alle horeca Conscious Hotels per direct 100 procent vegetarisch

Alle horeca Conscious Hotels per direct 100 procent vegetarisch

Conscious Hotels serveert geen vlees en vis meer in al haar horeca. Door vegetarisch te worden, wil de keten haar duurzame footprint verlagen.