1. Verkiezingsuitslag Misset Horeca: Zo denken horecaondernemers over het ondernemersklimaat
  2. Doe mee aan de verkiezingspoll van Misset Horeca
  3. Uitzendkracht straks even duur als vaste medewerker: Wat betekent nieuwe cao-regeling?
  4. Horeca Enschede verbijsterd over blurring terrassen
  5. Burgemeester Halsema teruggefloten door rechter: sluiting van half jaar disproportioneel
  6. Boetes van de overheid: 'Het kan zinvol zijn om tegen de hoogte bezwaar te maken'
  7. Eigenaar golfclub spuwt vuur na alcoholverbod
  8. Aziatische restaurants naar de Tweede Kamer om tekort aan chefs
  9. Motie bijschrijfplicht leidinggevenden aangenomen: oplossing voor regeldruk
  10. Horeca Utrechtse Heuvelrug krijgt knauw door wolf Bram
  11. KHN rekent nog altijd op terugdraaien btw-verhoging
  12. Gasten Van der Valk opgelicht door hackers
  13. Deze vergunningen heb je nodig voor het exploiteren van een horecazaak
  14. KHN luidt noodklok hotellerie met magazine 'slapeloze nachten'
  15. Raad van State kan Bibob weigering exploitatievergunning terugdraaien
  1. Arbeidsinspectie gaat horeca extra controleren op psychosociale arbeidsbelasting
  2. Bijna 1100 Nederlandse hotels doen mee met claim tegen Booking
  3. Handhavingsacties van gemeenten bij overtreding terrasregels
  4. Zo regel je een vergunning voor een winterterras. Start op tijd!
  5. Utrechtse horeca eist nieuwe regelgeving voor ondernemers
  6. Hoe ga je om met bedrijfsongevallen in de horeca?
  7. Horeca verdeeld over rookvrije toekomst: 'Laat ondernemers met rust'
  8. Dit zijn de regels voor vakantiewerk door scholieren
  9. Al ruim 130.000 aanmeldingen voor massaclaim tegen Booking.com
  10. Grote rechtszaak op komst: 'Horeca heeft sinds 1992 teveel afgedragen aan Visa en Mastercard'
  11. Veilig werken in de horeca: een risico-inventarisatie en -evaluatie is verplicht
  12. Megaclaim tegen Booking.com in de maak
  13. Bedrijfsbeëindiging via een faillissement hoe werkt dat?
  14. Gedwongen sluiting door NAVO-top: 'Het geeft onrust, onzekerheid en frustratie'
  15. Hoe ga je als horecaondernemer om met publicaties van de NVWA?