1. Veilig werken in de horeca: een risico-inventarisatie en -evaluatie is verplicht
  2. Megaclaim tegen Booking.com in de maak
  3. Bedrijfsbeëindiging via een faillissement hoe werkt dat?
  4. Gedwongen sluiting door NAVO-top: 'Het geeft onrust, onzekerheid en frustratie'
  5. Hoe ga je als horecaondernemer om met publicaties van de NVWA?
  6. Collectieve claim tegen Booking.com: dit moet je weten om je aan te sluiten
  7. Restaurant 1e Klasse op Amsterdam CS moet acht ton terugbetalen en pand verlaten
  8. Vergunningskosten voor broodjes- of koffiezaak flink gestegen
  9. Nieuwe bestel- en vrachtauto's op fossiele brandstof hebben geen toegang tot zero-emissiezones
  10. Hoe lang tellen strafbare feiten mee in een Wet Bibob onderzoek?
  11. Deze vergunningen heb je nodig voor het exploiteren van een horecazaak
  12. Onderzoek: Gasten vermijden restaurants met slechte toilethygiëne
  13. Welke geluidsnormen gelden er op het horecaterras?
  14. Advocaat waarschuwt: meldplicht 'ongewoon voorval' bij lekkage koelmachines
  15. Horecamakelaar Adhoc moet 180.000 euro betalen na dubbele verkoop restaurant
  1. Bingo en bier straks weer mogelijk in het café
  2. Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?
  3. Advocaat over Wet Bibob: 'Ga niet in zee met mensen die voor jou wel 'op de vergunning willen staan''
  4. NVWA: Toename spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  5. De NVWA voert inspecties uit in de horeca: hoe bereid je je voor?
  6. Arbeidsinspectie controleert en beboet horecaondernemers vaker
  7. 7 op de 10 jonge vrouwen in horeca ervaart grensoverschrijdend gedrag
  8. Rotterdamse geluidseisen horeca Stadhuisplein voorlopig buiten werking
  9. Wéér meer fraude via Booking.com
  10. Nieuwe Horecabeleid 2025 van Amsterdam kan grote gevolgen hebben voor horecabedrijven
  11. Ondernemers 'onverminderd negatief' over ondernemingsklimaat
  12. Verbouwplannen? Betrek omwonenden in een vroeg stadium bij de plannen
  13. KHN presenteert regeldruk actieplan horeca
  14. Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'
  15. Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten