1. Restaurant Norra is nieuw fine-dining-restaurant in Bilthoven
  2. Zo wordt je wijnbar een succes: Van het organiseren van events tot duurdere wijnen per glas
  3. Hotel Okura Amsterdam introduceert Noëls Wijnverkenning
  4. Casimir Evens en Lotte Bloem openen bistro, boetiekhotel en wijnbar tegenover Odille*
  5. Innovatieve Prosecco Premium Vintage Collection van Bottega gastronomisch interessant
  6. Buskens in Nijmegen bekroond tot Wine Bar of the Year
  7. Deze vakvrouw is Sommelier van het Jaar geworden bij Gault&Millau
  8. Gault&Millau 2025: Dit restaurant heeft dé Wijnkaart van het Jaar
  9. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  10. The Dylan Amsterdam presenteert 'nieuw, alcoholvrij avontuur'
  11. Deze sommeliers kiezen voor ongewone wijnen bij gewone kerstgerechten
  12. Wijnboeren stevenen af op slechtste oogstjaar sinds 1961
  13. Gespot bij Beautanica in Zwolle: wijnwand met 64 exclusieve wijnen per glas
  14. Bistro Two uit Roermond winnaar Gramona Amuse Wedstrijd
  15. Natuurwijn steeds populairder in de horeca
  1. Gespot bij restaurant Welgelegen: 8 unieke ervaringen van wijnkaart tot quick-lunch
  2. Sommelier van het Jaar bij Michelin is Lendl Mijnhijmer van Showw*
  3. Fameus restaurant In Den Gapenden Eter gaat door als Café De Gaper
  4. Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?
  5. Hoe maak je een goede wijnkaart?
  6. Domaines Ott* presenteert nieuwe én oude jaargangen rosé
  7. De wijn van monnik Gabriel staat per ongeluk op de kaart van sterrenrestaurant Noma
  8. Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood
  9. Hoe prijs je je wijn niet het restaurant uit?
  10. 6 wijnbar-trends: 'Doelgroep in randstad verschilt van die daarbuiten'
  11. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke rode kerstwijnen
  12. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke witte kerstwijnen
  13. Ron Blaauw start met alcoholvrije wijnkaart: 'We noemen het liever geen trend'
  14. Wijnbar Vindict wil wegblijven van 'klassieke wijnbar-model met charcuterie en kaasplank'
  15. Wijnimporteurs reageren zuur op accijnsverhoging