
Sommeliers worstelen met alcoholvrije wijn
Alcoholvrije dranken in de horeca zijn in opkomst, ook als het gaat om alcoholvrije wijn. Wijnspecialisten hebben nog steeds wat moeite met...
Alcoholvrije dranken in de horeca zijn in opkomst, ook als het gaat om alcoholvrije wijn. Wijnspecialisten hebben nog steeds wat moeite met...
Er is veel gaande in de wereld van mousserende wijnen, had je vroeger bijna alleen Champagnes en daarnaast wat cava, prosecco, crémant en hier en...
Hoe haal je meer rendement uit je wijnkaart? Volgens experts doe je dat niet alleen door in te spelen op de wensen van de gast maar ook door slimme...
Priscilla van der Voort, sommelier van restaurant Waterproef in Scheveningen, combineert in de herfst graag rode wijn met vis. Voor Misset Horeca...
Wat zijn de uitdagingen uit de keuken voor een sommelier. Misset Horeca sprak met Antonello Nicastri, de sommelier van Nazka in Amsterdam, over zijn...
Steeds vaker werken chefs en producenten nauw samen, om zo het verschil op borden en in de glazen van de gasten te kunnen maken. Ook Joachim Müller,...
Fourcroy Nederland organiseerde in samenwerking met tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura en het Australische wijnhuis Penfolds een Leading...
Het Iberisch schiereiland staat bekend om karakteristieke wijngebieden. Gedurende verschillende proeverijen in april presenteren Castilla-La Mancha...
Misset Horeca vroeg een aantal wijnprofessionals en ondernemers naar de belangrijkste wijntrends voor dit jaar. En welke lessen zijn meegenomen uit...
De kerstdis zal helaas dit jaar in de vorm van afhaal- of bezorgmenu moeten. Dat heeft natuurlijk ook gevolgen voor de wijnselecties. Misset Horeca...