Jobtimiser
Château Sainte Marguerite: rosé voor elk seizoen
Het verhaal van Château Sainte Marguerite begon in 1977, toen Brigitte en Jean-Pierre Fayard een historische wijngaard van 7 hectare in La Londe-les-Maures ontdekten en kochten.
Het verhaal van Château Sainte Marguerite begon in 1977, toen Brigitte en Jean-Pierre Fayard een historische wijngaard van 7 hectare in La Londe-les-Maures ontdekten en kochten.
Niet elke horeca-ondernemer heeft de tijd, de ervaring of de expertise in huis om een goede wijnkaart samen te stellen. Nadine Mögling en Margot Los delen tips voor restaurants en cafés, het wijnaanbod en het serviceniveau relatief makkelijk kan worden verbeterd.
Wat schenken de professionals deze zomer om op de terrassen? Misset Horeca vroeg importeurs, sommeliers en ondernemers haar hun, te verwachten, hardlopers voor deze zomer.
Als horecaondernemer kunnen de marges op wijnen natuurlijk zeer interessant zijn. Maar wat doe je als een gast vraagt of hij zijn eigen fles mag meenemen? Hoeveel kurkengeld reken je? Twee topsommeliers geven antwoord.
Hoe haal je meer rendement uit je wijnkaart? Volgens experts doe je dat niet alleen door in te spelen op de wensen van de gast maar ook door slimme monitoring van je kosten. 7 tips van experts.
Peruaans fine dining restaurant Nazka in Amsterdam presenteerde afgelopen week presenteerde zijn nieuwe wijnkaart.