1. Welk type wijnglas gebruik je voor de verschillende stijlen wijn?
  2. Alcoholvrije arrangementen steeds populairder
  3. Château Sainte Marguerite: rosé voor elk seizoen
  4. Een goede wijnkaart samenstellen en de service verbeteren: topsommeliers geven tips
  5. Zomerwijn: fris wit, een andere bubbel of toch een gastronomische rosé uit Frankrijk?
  6. Zo haal je meer rendement uit je wijnkaart
  7. Nazka maakt het verschil met Boliviaanse en Peruaanse wijnen
  8. Domaines Ott presenteert nieuwe jaargangen By.Ott en Château de Selle rosé
  9. Restaurant Nazka wil Peruaanse roots uit de keuken combineren met wijn uit Zuid-Amerika
  10. Nieuwe maître sommelier bij Restaurant Karel 5*
  11. Restaurant Norra is nieuw fine-dining-restaurant in Bilthoven
  12. Zo wordt je wijnbar een succes: Van het organiseren van events tot duurdere wijnen per glas
  13. Hotel Okura Amsterdam introduceert Noëls Wijnverkenning
  14. Casimir Evens en Lotte Bloem openen bistro, boetiekhotel en wijnbar tegenover Odille*
  15. Innovatieve Prosecco Premium Vintage Collection van Bottega gastronomisch interessant
  1. Buskens in Nijmegen bekroond tot Wine Bar of the Year
  2. Deze vakvrouw is Sommelier van het Jaar geworden bij Gault&Millau
  3. Gault&Millau 2025: Dit restaurant heeft dé Wijnkaart van het Jaar
  4. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  5. The Dylan Amsterdam presenteert 'nieuw, alcoholvrij avontuur'
  6. Deze sommeliers kiezen voor ongewone wijnen bij gewone kerstgerechten
  7. Wijnboeren stevenen af op slechtste oogstjaar sinds 1961
  8. Gespot bij Beautanica in Zwolle: wijnwand met 64 exclusieve wijnen per glas
  9. Bistro Two uit Roermond winnaar Gramona Amuse Wedstrijd
  10. Natuurwijn steeds populairder in de horeca
  11. Gespot bij restaurant Welgelegen: 8 unieke ervaringen van wijnkaart tot quick-lunch
  12. Sommelier van het Jaar bij Michelin is Lendl Mijnhijmer van Showw*
  13. Fameus restaurant In Den Gapenden Eter gaat door als Café De Gaper
  14. Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?
  15. Hoe maak je een goede wijnkaart?