1. Zomerwijn: fris wit, een andere bubbel of toch een gastronomische rosé uit Frankrijk?
  2. Hoe ga je als ondernemer om met kurkengeld? Twee topsommeliers delen tips en tricks
  3. Zo haal je meer rendement uit je wijnkaart
  4. Nazka maakt het verschil met Boliviaanse en Peruaanse wijnen
  5. Domaines Ott presenteert nieuwe jaargangen By.Ott en Château de Selle rosé
  6. Restaurant Nazka wil Peruaanse roots uit de keuken combineren met wijn uit Zuid-Amerika
  7. Nieuwe maître sommelier bij Restaurant Karel 5*
  8. Restaurant Norra is nieuw fine-dining-restaurant in Bilthoven
  9. Zo wordt je wijnbar een succes: Van het organiseren van events tot duurdere wijnen per glas
  10. Hotel Okura Amsterdam introduceert Noëls Wijnverkenning
  11. Casimir Evens en Lotte Bloem openen bistro, boetiekhotel en wijnbar tegenover Odille*
  12. Innovatieve Prosecco Premium Vintage Collection van Bottega gastronomisch interessant
  13. Buskens in Nijmegen bekroond tot Wine Bar of the Year
  14. Deze vakvrouw is Sommelier van het Jaar geworden bij Gault&Millau
  15. Gault&Millau 2025: Dit restaurant heeft dé Wijnkaart van het Jaar
  1. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  2. The Dylan Amsterdam presenteert 'nieuw, alcoholvrij avontuur'
  3. Deze sommeliers kiezen voor ongewone wijnen bij gewone kerstgerechten
  4. Wijnboeren stevenen af op slechtste oogstjaar sinds 1961
  5. Gespot bij Beautanica in Zwolle: wijnwand met 64 exclusieve wijnen per glas
  6. Bistro Two uit Roermond winnaar Gramona Amuse Wedstrijd
  7. Natuurwijn steeds populairder in de horeca
  8. Gespot bij restaurant Welgelegen: 8 unieke ervaringen van wijnkaart tot quick-lunch
  9. Sommelier van het Jaar bij Michelin is Lendl Mijnhijmer van Showw*
  10. Fameus restaurant In Den Gapenden Eter gaat door als Café De Gaper
  11. Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?
  12. Hoe maak je een goede wijnkaart?
  13. Domaines Ott* presenteert nieuwe én oude jaargangen rosé
  14. De wijn van monnik Gabriel staat per ongeluk op de kaart van sterrenrestaurant Noma
  15. Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood