nieuws

Rogier van Dam weg bij sterzaak Posthoorn

Restaurant

Sterrestaurant De Posthoorn in Monnickendam moet op zoek naar een nieuwe chef-kok. Rogier van Dam heeft het restaurant per 1 juni verlaten. Van Dam gaat voor zichzelf beginnen.

Rogier van Dam weg bij sterzaak Posthoorn

Dit bericht wordt bevestigd door José de Hoek, de moeder van de voormalige baas van Rogier van Dam, Marc Boeljon. Ze weet echter niet waar Van Dam zijn eigen restaurant gaat openen of per wanneer dat gaat gebeuren. Ook kan ze niet zeggen wie Van Dam gaat opvolgen in het bedrijf van haar zoon.

Marc Boeljon laat Missethoreca.nl weten dat het vertrek van Rogier van Dam een zwaar verlies is voor Posthoorn. ‘Eind juni wordt pas officieel bekend wat Rogier gaat doen en wie hem gaat opvolgen. Voor Van Dam is het nog niet helemaal zeker wanneer het zal gaan gebeuren, ‘ laat Boeljon desgevraagd weten.

Restaurant Posthoorn in Monnickendam – onderdeel van Suitehotel De Posthoorn – ontving in 2009 een Michelinster. Een jaar eerder al een Bib Gourmand. In 2010 kwam de eetgelegenheid de top 100 van Lekker binnen op plaats 95.De Posthoorn
bestaat dit jaar vijf jaar.

Reageer op dit artikel