Edwin van de Goor wijn/spijstopper in GaultMillau

Edwin van de Goor wijn/spijstopper in GaultMillau

Edwin van de Goor, een vakman pur sang, is door GaultMillau uitgeroepen tot wijn/spijsspecialist van het jaar. Volgens een blije eigenaar van Seinpost werd het hoog tijd een prijs te pakken.

‘Het werd hoog tijd’, grapte Van de Goor op het podium na de overhandiging van de award van GaultMillau. Van de Goor kreeg de award uit handen van wethouder Sander Dekker van Den Haag.

Volgens hoofdredacteur Jan van Lissum van GaultMillau is Van de Goor een vakman pur sang. ‘Maar ook wel lastig voor de witte en zwarte brigade. Hij is een allerskunner, staat open voor experimenten en steekt zijn nek uit’.

Restaurant Seinpost staat in de nieuwe gids met zeventien punten op een maximaal aantal van twintig. Het is daarmee het best scorende restaurant van Scheveningen.

Dinsdagochtend 27 oktober kunt u hier ook de volgende lijsten bekijken::

» Bijzondere tot onbetwistbare top 2010

» Snelste stijgers 2010

» Veelbelovend 2010

» Nieuwkomers 2010»

» Niet meer opgenomen 2010

» Prijs/kwaliteit 2010

» Lievelingsadres 2010

» Uitstekende wijnkaart

» Wijn/spijs 2010

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.