nieuws

Relais presenteert tiende editie relatiemagazine

Restaurant

Het landelijke samenwerkingsverband van 37 restaurants Relais, heeft op 6 mei de tiende editie van haar relatiemagazine, RELAIS gepresenteerd. De opzet is veranderd en gaat meer in op culturen en smaken.

Relais presenteert tiende editie relatiemagazine

In de nieuwe uitgave presenteren zich niet alleen de 37 leden van Relais maar is er ook aandacht voor andere landen, regio’s en steden. Hun cultuur en smaak staan daarbij centraal. Dat is nieuw in de opzet van het magazine. In deze editie vervullen Nederland, Vietnam en Andalusië de hoofdrol.

Het Relaismagazine wil zo een breder redactioneel platform bieden dat groter is dan de restaurants, galeries en modezaken.

De lancering van het tijdschrift, dat wordt meegegeven aan gasten en relaties van Relais-restaurants, vond plaats tijdens een boottocht in Amsterdam. NARVIX media & communicatie maakte het magazine.