nieuws

Restaurant Week van augustus naar eind september

Restaurant

De tweede editie van de Restaurant Week 2011 wordt niet eind augustus gehouden zoals gebruikelijk, maar van 26 september tot 2 oktober. Daarnaast is het aantal deelnemende restaurants gelimiteerd tot 1000. Voorheen waren dit er 1250.

Restaurant Week van augustus naar eind september

‘Op verzoek van restaurateurs laten we deze tiende Restaurant Week niet eind augustus plaatsvinden, maar later in het jaar zodat meer gasten kunnen komen,’ zegt Jeroen van den Brink van organisator DiningCity.

Naast het driegangenmenu voor 27,50 euro of een driegangen lunch voor 22,50 euro mogen restaurants ook een viergangenmenu aanbieden voor 35 euro. Samen met dit Restaurant Week Menu de Luxe en het gelimiteerde aantal deelnemers wil DiningCity de kwaliteit van de actieweek verbeteren. ‘Kwaliteit gaat voor kwantiteit’, zegt Van den Brink in een toelichting.

Sterzaken mogen nog steeds een toeslag van tien euro per ster vragen. Reserveren voor de Restaurant Week 2011 kan vanaf 7 september. Een aanbetaling doen bij reservering is niet nodig. Hier werd tijdens de vorige editie in maart van dit jaar veelvuldig om gevraagd door restaurateurs om het hoge aantal annuleringen tegen te gaan.

Reageer op dit artikel