nieuws

Zoektocht naar mooiste rookruimte

Restaurant

De website www.restaurant.nl is een zoektocht gestart naar de mooiste rookruimte van Nederland. De winnaar wordt exact twee jaar na de invoering van het rookverbod – 1 juli 2008 – bekend gemaakt. De winnaar krijgt een ‘gouden aansteker’ plus een mediapakket op restaurant.nl.

Zoektocht naar mooiste rookruimte

De website restaurant.nl laat weten dat restaurants met een leuke rookruimte zich nog aan kunnen melden voor de competitie. Om in aanmerking te komen voor de ‘Gouden Aansteker’ kunnen restaurants tot 20 juni . hun foto’s van de rookruimte insturen naar de redactie van Restaurant.nl van uitgeverij Sanoma.

De jury let onder meer op criteria als ventilatie, hygiëne, bereikbaarheid, ligging ten opzichte van het restaurant. Hiernaast wordt bij de inrichting gelet op originaliteit en creativiteit.

Foto’s kunnen gemaild worden naar redactie@restaurant.nl o.v.v. Gouden Aansteker. MissetHoreca.nl ging al eerder op zoek naar de mooiste rookruimtes van Nederland. Dit was echter geen competitie.

Naast de Award in de vorm van een Gouden Aansteker, krijgt de winnaar ook een mediapakket ter waarde van 1100 euro op de site www.restaurant.nl. De site kiest ook jaarlijks de mooiste toiletruimte van Nederland.

Reageer op dit artikel