nieuws

Hans van Wolde: clubavonden bij Beluga**

Restaurant

Tweesterrenchef Hans van Wolde van Beluga in Maastricht start  in 2016 met #clubbeluga. Vanaf 26 maart volgend jaar organiseert Van Wolde elke laatste zaterdag van de maand een clubavond waarbij een culinaire avond overgaat in een muzikale nacht.

Hans van Wolde: clubavonden bij Beluga**

De eerste #clubbeluga vindt plaats op 26 maart volgend jaar. De kaartverkoop voor deze avond gaat op 15 december van start. Inclusief eten kost de avond 125 euro all-in. Alleen zin in de muzikale avond, kan ook.  Entree vanaf 22.30 is 25 euro, meldt ChefsFriends.nl.

Er zijn tachtig plekken voor eters en vijftig tickets voor de after party. Op het menu van #clubbeluga staat onder meer wagy-rund, kreeft, langoustine en kalfsvlees.

Van Wolde maakt de komst van #clubbeluga bekend via ene video op de Facebook-pagina van Beluga Loves You.

In okotber 2013 gooide de chef het roer van zijn Restaurant in Maastricht om. Hij behield zijn twee Michelinsterren. Van Wolde zegt hierover in Misset Horeca 22 van 11 december 2015: ‘Het ging mij niet om geld. Maar om de sfeer. Jonge mensen van 22 tot 30 jaar willen best uit eten, maar het gaat ze om de beleving. Nu heb ik een swingende tent vol leuke gasten die culinair genieten. Het wordt tijd dat Michelin daar eens naar gaat kijken, aldus Van Wolde. De chef wil met de clubavonden meer jonge mensen trekken.

Reageer op dit artikel