nieuws

Foodtruckfestival TREK gaat derde seizoen in

Restaurant

Het rondreizende foodtruckfestival TREK krijgt ook dit jaar een vervolg. Aan de lijst met steden wordt ook Eindhoven toegevoegd, waarmee het totaal op 9 komt.

Foodtruckfestival TREK gaat derde seizoen in

Vorig jaar bezochten ruim 260.000 mensen de acht festivals in Rotterdam, Utrecht, Enschede, Maastricht, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Eindhoven is voor dit jaar aan de rij toegevoegd.

De officiële opening van het food truck seizoen en de aftrap van de landelijke tour vindt plaats tijdens het Hemelvaartweekend (6 tot en met 8 mei) in Rotterdam. Tijdens het festival worden eten, drinken en live muziek gecombineerd met kleinkunst & theater. Het festival, dat onder leiding staat van de ‘BurgeRmeester van TREK’, is gratis toegankelijk.

Reageer op dit artikel