nieuws

9 juli ‘Worst Day of the Year’ met Brandt & Levie

Restaurant 1194

Brandt & Levie organiseert op zaterdag 9 juli Worst Day of the Year: een BBQ-festival bij de Brandt & Levie-worstmakerij in de Houthavens in Amsterdam. Iedereen is welkom, ook vegetariërs.

9 juli ‘Worst Day of the Year’ met Brandt & Levie

Het bbq-feest, dat in 2011, 2012 en 2015 ook al plaatsvond, staat volgens de worstenmakers in het teken van worst en vriendschap. Samuel Levie: ‘Dit jaar organiseren we op 9 juli een nog groter feest dan voorgaande edities met een bbq van 9 vierkantemeter, een chef’s tables, dj’s, live muziek, veel bier (maar ook wijn) en natuurlijk ook worst, worst en nog eens worst.’

Worstelen

Vanaf 14:00 uur is iedereen welkom (de bbq is ook voor vegetariërs) en er kan tot laat gedanst worden met onder andere Akwasi en zijn hiphopformatie Zwart Licht. Overdag zijn er bbq-demo’s en voor kinderen zijn er de mogelijkheden om zich te laten schminken als worst of meedoen aan een partijtje worstelen. Beiden zijn ook mogelijk voor volwassenen.

Het festival vindt plaats in de Houthavens in Amsterdam en de toegang is gratis.

Reageer op dit artikel