nieuws

Harbour Club Kitchen verhuist van Scheveningen naar Den Haag

Restaurant 7913

The Harbour Club Kitchen Scheveningen gaat naar Den Haag verhuizen. Volgens directeur Richard van Leeuwen hebben de gasten na negen jaar ‘behoefte aan een nieuwe omgeving.’

Harbour Club Kitchen verhuist van Scheveningen naar Den Haag

Richard van Leeuwen, directeur van The Harbour Group spreekt van een strategische beslissing. ‘The Harbour Club is continu in ontwikkeling. Een dynamische onderneming waar met een vooruitstrevende blik wordt gekeken naar de locaties en hun omgeving. De wensen en behoeften van onze doelgroep zijn voor ons leidend. Het is gebleken dat onze gasten in Scheveningen – na bijna negen jaar Dr. Lelykade – behoefte hebben aan een andere omgeving.’

Simonis neemt huurcontract over

De nieuwe locatie wordt op korte termijn bekend gemaakt. Naar verwachting zal The Harbour Club Kitchen eind 2017 haar deuren weer openen in Den Haag. Het huidige pand in Scheveningen wordt overgenomen door vishandel Simonis.
The Harbour Group heeft overeenstemming bereikt met Simonis over de overname van het huurcontract. ‘Simonis heeft al langere tijd ambities om zich binnen Scheveningen verder uit te breiden, dus dit is voor beide partijen een logische keuze.’ Wanneer deze intrek neemt in het pand is nog onbekend.

Reageer op dit artikel