nieuws

Spijsbereiders keren terug met pop-uprestaurant Anderhalf

Restaurant 799

Het creatieve duo ‘De spijsbereiders’ is na anderhalf jaar terug met hun concept Anderhalf. Het pop-uprestaurant van Peter Derks en Roland van Balen start halverwege april in de Grasso, een leegstaand industrieel monument uit 1912 in Den Bosch.

Spijsbereiders keren terug met pop-uprestaurant Anderhalf
De Spijsbereiders zijn terug in Den Bosch met hun pop-uprestaurant Anderhalf.

De Spijsbereiders willen blijven vernieuwen, verrassen, nieuwe smaakpapillen raken en de beste beleving ooit meegeven. Daarom organiseren ze het pop-uprestaurant Anderhalf deze keer gedurende anderhalve maand. Vijfentwintig avonden voor particulieren en vijf speciale avonden voor bedrijven. Daarmee belooft deze derde editie de grootste tot nu toe te worden.

Leestip: Terrasinnovaties: van terrasstoelen tot menukaart met telefoonoplader

Dineren aan anderhalve tafel

Anderhalf belandde in de Flavor-Flav top 100 en werd genomineerd voor de Horecava-awards. Het unieke concept dankt haar naam aan de anderhalve tafel waaraan wordt gedineerd: twee tafelbladen waarvan er één na elke gang terug de keuken in wordt geschoven.

Stadsbrasserie De Utrechter: kwaliteit zonder poeha

De Grasso is de nieuwe locatie

Restaurant Anderhalf vindt weer plaats in ’s-Hertogenbosch, deze keer in de Grasso. De Grasso is één van de laatste leegstaande industriële panden in de stad. Het ligt vlak achter het station en het heeft een rijke geschiedenis. De Grasso was fabrikant van de eerste compressoren en bouwde onder andere werktuigen voor de margarine-industrie.

Tijdens Anderhalf blijft het pand in de originele staat, maar na het vertrek van het pop-uprestaurant wordt het pand gerenoveerd en verbouwd tot bedrijfsverzamelgebouw voor ICT-bedrijven.

Wil jij graag een eigen horecazaak starten, maar heb je geen idee hoe te beginnen?
Bekijk dan ons startersdossier!

Foto's

Reageer op dit artikel