nieuws

Rebelz op de Binckhorst opent in Den Haag

Restaurant 1981

In Den Haag is Rebelz op de Binckhorst geopend. Rebelz is een restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een mooie toekomst.

Rebelz op de Binckhorst opent in Den Haag
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant Rotterdam / Restaurant Rebelz

Bij Rebelz op de Binckhorst kunnen gasten terecht voor lunch en diner. Daarnaast is het ook een prima plek om af te spreken met vrienden voor koffie of een borrel, binnen of bij mooi weer op het terras aan het water. Ook voor zakelijke afspraken of als werkplek is Rebelz op de Binckhorst geschikt. Op de menukaart staan verrassende en herkenbare streetfoodgerechten.

Rebelz heeft een missie

Rebelz

Rebelz aan de Rotte. (C) Roel Dijkstra Fotografie.

Karin Nijman is de initiatiefnemer en eigenaar. Zij onderneemt vanuit haar passies: mensen vooruithelpen en indrukwekkende horeca. Met Rebelz realiseert ze haar wens om sociale en commerciële doelstellingen elkaar te laten versterken. De afgelopen jaren opende zij Rebelz aan de Rotte in Rotterdam en Rebelz in de Kampioen in Nieuwersluis.

Rebelz op de Binckhorst aan de Junostraat is een restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een mooie toekomst. Door hen bij Rebelz op te leiden tot kok of gastvrouw. Rebelz werkt hiervoor samen met de Horeca-academie in Den Haag, gespecialiseerd in het geven van hoogwaardig onderwijs aan ‘herintreders’.

Het concept wil laten zien dat je een succesvol restaurant kunt runnen en tegelijk een maatschappelijk doel kunt nastreven. Een restaurant met een goed verhaal en een urban vibe. En natuurlijk eten waar je warm van wordt en energie van krijgt. Goede ingrediënten, geen poespas en voor een fijne prijs. Rauw wordt gecombineerd met mooi; met een zonnige toekomst. Grafische kunst verbindt die lichte en donkere kant, verbindt het rauwe en het gestileerde.

Reageer op dit artikel