nieuws

Kit krijgt verborgen Omakase restaurant in The Dylan Amsterdam

Restaurant 1501

Kit krijgt verborgen Omakase restaurant in The Dylan Amsterdam

The Dylan Amsterdam is een bijzondere samenwerking aangegaan met Kit, een Thaise Chef die Japanse Omakase op hoog niveau kookte op zijn studentenkamer. Op een verborgen locatie in The Dylan heeft Kit nu zijn eigen speak easy restaurant, waar hij elke dag maximaal zes gasten ontvangt.

Kitisan, beter bekend onder de naam Kit, kookte aanvankelijk vanuit zijn studentenkamer. Bouwde zijn huiskamer een paar keer per week om tot restaurant, maar kon de vraag niet meer aan. Nu huist zijn nieuwste restaurant op een verborgen locatie in het vijfsterrenhotel The Dylan. Omakase betekent vrij vertaald ‘ik laat het aan u over’. Wat inhoudt dat de gast plaatsneemt aan tafel en de chef laat bepalen wat hij die voorschotelt. Kit At 384 serveert een dagelijks wisselend Omakase menu van zo’n 20 gangen à € 145 per persoon. Reserveren kan door een PM bericht te sturen via Instagram naar KitAt384.

Over The Dylan

The Dylan Amsterdam heeft 40 kamers en suites, stuk voor stuk individueel ontworpen in vier verschillende stijlen.

In 2014 zijn 16 kamers inclusief twee suites gerenoveerd in samenwerking met bekend interieurontwerper Remy Meijers, en in maart 2018 onthulde The Dylan de nieuwe kamerstijl Amber, ontworpen door Studio Linse.

 

 

Michelinster

Restaurant Vinkeles is een onderdeel van The Dylan Amsterdam. Bekroond met een Michelinster sinds 2009, biedt de verfijnde Franse keuken een uitstekende mix tussen klassieke en eigentijdse stijlen. Het restaurant bevindt zich in een 18e-eeuwse bakkerij, omringd door oude ovens die in het verleden hebben gediend voor het bakken van broden voor het Ouderen & Armen Kantoor.

Reageer op dit artikel