Loetje: biefstuk drive-in op vijf locaties

Loetje: biefstuk drive-in op vijf locaties

Bij vijf locaties van Loetje komt een biefstuk drive in. Afgelopen weekend ging de drive in bij Loetje aan de Amstel in Amstelveen al van start.

Deze biefstuk drive in was zo succesvol dat de biefstuk compleet was uitverkocht. ‘Veel eerder dan voorzien,’ reageert Loetje op Facebook. Amstelveen kreeg daarom al snel een vervolg.

Nu krijgen ook de Loetje restaurants in Laren, Breda, Gorssel en Rotterdam (Kop van Zuid) een drive in. Dit zijn de locaties waar het logistiek mogelijk is dit te organiseren, bijvoorbeeld vanwege aanwezigheid van een groot parkeerterrein. De meeste drive ins zijn geopend van 16 tot 21 uur.

Loetje biefstuk drive in

Beperkt assortiment

De 'kaart' is niet zo uitgebreid als normaal gesproken. Er staat biefstuk op (traditioneel en de Bali-versie), natuurlijk met het witbrood, en friet en salade.

‘Het normale leven staat op zijn kop. Iedereen moet zich aanpassen, Loetje ook. We hebben onze restaurants tijdelijk moeten sluiten maar we willen jullie, onze gasten, toch graag blij maken in deze moeilijke tijden. Daarom hebben we de Loetje Drive In geopend.

Loetje’s Drive In is alleen geopend voor auto’s en helaas niet voor fietsers, brommers of voetgangers. Je kunt contactloos je bestelling plaatsen, betalen met pin en contactloos je bestelling meenemen.

We bereiden alles zoals je van ons gewend bent, in een brandschone omgeving en volgens strikte veiligheidsvoorschriften. Daar voegen we een aantal speciale maatregelen aan toe, waarbij we de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers voorop stellen.

Wij volgen ten alle tijden de richtlijnen van het RIVM. Daarom vragen wij je in de auto te blijven zitten en altijd 1,5 meter afstand te houden. Als je bestelling klaar is, geniet dan elders van de
lekkerste biefstuk. Eet smakelijk en stay safe!