Restaurant met louter toetjes op de kaart opent in Apeldoorn

Restaurant met louter toetjes op de kaart opent in Apeldoorn

Tim Koldenhof opent op 23 juli de Dessertclub, een restaurant op het Zwitsalterrein in Apeldoorn met louter toetjes op het menu. De initiatiefnemer is een theaterproducent.

De Dessertclub biedt per avond plek voor maximaal 60 personen. Tegenover het Algemeen Dagblad zegt de initiatiefnemer: 'Ik kwam het zelf afgelopen zomer voor het eerst tegen op Bali. Ik vroeg me af of we zoiets in Nederland ook hadden. Maar het was nog nergens aanwezig. Althans, niet op de unieke manier die wij voor ogen hebben. Door de drukte met alle evenementen kwam het er alleen niet van om het idee verder uit te werken. En toen kwam corona en lag mijn hele bedrijf stil. Omdat dit idee nog steeds in mijn hoofd zat en we een horeca- en terrasvergunning hebben, ben ik op zoek gegaan naar de beste chef met wie ik dit zou kunnen doen. Toen kwam ik uit bij meester-patissier Bart de Gans. Hij was ook helemaal enthousiast.' De Gans -  winnaar van de lekkerste bonbon van 2012 en kandidaat en jurylid bij nationale en internationale vakwedstrijden - verzorgt een avondvullende zevengangen experience. Het zevengangenmenu bij de Dessertclub kost €55. Dit is uit te breiden met een wijn- of cocktailpairing. Het betreft een pop-upconcept.