Speeddaten voor hotelbaan op Horecava

Speeddaten voor hotelbaan op Horecava

Accor, Hilton, Okura, Apollo, Hampshire en Sofitel. Al deze hotelorgansaties doen mee aan het speeddaten op de Horecava. Studenten die op zoek zijn naar een stageplaats of een baan in de hotellerie kunnen in vijf minuten kennismaken met hun potentiële werkgever.

Het speeddaten vindt plaats op donderdag 12 januari, de studentendag van de Horecava op de Hotel Lounge en is een initiatief van Hotello-top.

Binnen 60 minuten krijgen zowel werkgever als werkzoekende de kans om zo’n 10 tot 15 gesprekken te voeren. Beide partijen weten vaak binnen 5 minuten of er een klik ontstaat en er behoefte is aan een vervolggesprek. Speeddaten kan van 14 tot 15 uur. Studenten of net afgestudeerden moeten zich wel eerst opgeven.Alle bedrijven die meedoen aan de speeddate-sessie:

Accor hotels, Sodexo, Electrolux, Hilton, Hema, ParkPlaza hotels, DoubleTree, Sandton hotels, HRC International, Hotel Okura, HMS Host, Apollo hotels & resorts, DeliXL, Hampshire, Rezidor, EW Facility Services, Amsterdam RAI, CenterParcs, Albron, Independent Hospitality, Mise en Place, Stayokay, Casa400 en Sofitel.