Snacksalon De Schelp van Theo en Wilma Norder combineert de modernste technieken met ouderwetse kwaliteit. De zaak is een schoolvoorbeeld van een modern fastservicerestaurant. Het assortiment is breed, maar snel te bereiden. Snelheid, kwaliteit en een gastvriendelijke service gaan bij de nummer één van de Cafetaria Top 100 hand in hand.
Drie jaar geleden is De Schelp verbouwd tot een modern fastfoodbedrijf. De inrichting is luxe, maar niet te. 'Iedereen moet zich hier thuis voelen', zegt Norder daarover. Wel een bedrijf dat nog sterk geënt is op de traditionele cafetariatraditie van een snelle bereiding. De menukaart is weliswaar uitgebreid maar alles is makkelijk en snel te bereiden. 'Je moet geen restaurant worden', zegt Norder.
De zaak heeft een aantal opvallende details die het werk vereenvoudigen. Zo kunnen gasten op de bovenetage bestellen via touchscreens. Temperatuurcontrole in het kader van HACCP-regelgeving is geautomatiseerd. Personeelsplanning gebeurt op basis van omzetten per uur. Niks wordt aan het toeval overgelaten. Kortom, Theo Norder heeft controle over alle processen in zijn bedrijf.
Samen met de nu optimale gastvriendelijkheid en gastgerichtheid levert dat de eerste plaats in de Cafetaria Top 100 op.
Snacksalon De Schelp
Spireastraat 2
2371 NA Roelofarendsveen
Schelp.nl