Hilton Rotterdam krijgt cocktailclub HUGH

Hilton Rotterdam krijgt cocktailclub HUGH

Na maanden van voorbereiden en een intensieve bouwperiode is HUGH klaar voor een samenwerking met het Hilton Hotel Rotterdam. HUGH is een cocktailclub waar horeca, mode, kunst & cultuur samenkomen en wordt gevestigd op de begane grond van het hotel.

Overdag is HUGH de locatie voor lunchafspraken of een koffievariant van Mocca d'Or. HUGH beschikt volgens eigen zeggen als eerste horecabedrijf in Nederland over de Black Eagle van Victoria Arduino. Dé machine die gebruikt wordt tijdens 'The World Barista Championship' (WBC).

Deze 'Ferrari onder de espressomachines' maakt gebruik van de nieuwste technieken en zorgt voor een uitstekende thermische stabiliteit, zodat het aroma uit de koffiebonen optimaal gewonnen wordt.

HUGH hanteert een internationale menukaart die gevarieerde gerechten voor elk moment van de dag aanbiedt. Daarnaast heeft HUGH een samenwerking met Mario Ridder, die met het pas geopende restaurant Joelia aan de andere zijde van het Hilton gevestigd is. Zo serveert HUGH drie gerechten met de handtekening van Mario en heeft Joelia drie signature cocktails van HUGH op de kaart.