Tweede DoubleTree by Hilton opent in Amsterdam

Tweede DoubleTree by Hilton opent in Amsterdam

Hilton opent op de Amsterdamse NDSM werf een tweede DoubleTree by Hilton. Het hotel krijgt 88 kamers, Patrick Kerkhoven is de general manager.

'Mijn team en ik zijn ontzettend blij om de eerste gasten in het hotel te mogen verwelkomen’, zegt Kerkhoven. ‘Het is een spannende tijd voor dit deel van de stad, waar de afgelopen jaren ontzettend veel in is geïnvesteerd en dat grote veranderingen heeft ondergaan. Wij kijken ernaar uit de eerste gasten te mogen ontvangen.’

Het nieuwe midscale hotel van Hilton Worldwide krijgt naast de 88 kamers een 24-uurs fitness en restaurant Brooklyn, met plek voor 100 gasten.

In 2011 opende aan de Oosterdokskade de Eerste DoubleTree by Hilton in Nederland, toen het voormalig Mint-hotel was overgenomen door Hilton.

Internationaal knooppunt
‘Amsterdam is een internationaal knooppunt van bedrijven en cultuur, en telt 170 verschillende nationaliteiten. Wij zijn verheugd gasten van over de hele wereld te mogen verwelkomen in het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf, zegt John Greenleaf, global head DoubleTree by Hilton bij Hilton Worldwide.

Het merk telt intussen meer dan 80 hotels in Europa en ruim 410 hotels in 35 landen over de hele wereld. Greenleaf zei vorig jaar al de komst van meer DoubleTree hotels in Nedeland niet uit te sluiten.