Pop-up van sterchef Chris Naylor vanwege verbouwing

Pop-up van sterchef Chris Naylor vanwege verbouwing

Chris Naylor, sterchef van Restaurant Vermeer in Amsterdam, verlaat Vermeer tijdelijk om te gaan koken in de Sint Olofskapel, ook in het NH Barbizon in Amsterdam. Naylor gaat ergens anders koken vanwege een verbouwing van het hotel.

Het tijdelijke restaurant krijgt de naam Roomservice at Olof’s. De Sint Olofskapel is de oudste kapel van Amsterdam en behoort toe aan het hotel. Het tijdelijke restaurant is in bedrijf van 17 januari tot 30 april 2016.

Het interieur wordt volledig opgebouwd uit elementen van het bijbehorende NH Barbizon Palace hotel, dat in de pop-up periode wordt omgetoverd tot een flagship hotel van het NH Collection-merk.

Groenten

Chris Naylor en zijn brigade zetten in Roomservice at Olof's groenten in de spotlight, aangevuld met bijzondere vis- en vleesgerechten. Ook zullen er geregeld gastchefs meedraaien en krijgt Roomservice at Olof's een Fever-Tree cocktailbar en een Vermouthbar, de eerste van Nederland.

De gehele brigade van Vermeer verhuist mee naar de kapel, waaronder ook Restaurant-manager Wesley Schipper en Souschef Rudolf Brand.

Chris Naylor kijkt uit naar het pop-up project: 'Vier maanden lang ga ik met mijn brigade bij Roomservice at Olof's mijn gerechten presenteren aan een breed publiek. Het wordt bijzonder!'

Roomservice at Olof’s is van 17 januari tot 30 april 2016 iedere dag geopend. Gasten kunnen gewoon binnenlopen.Na 30 april zal Roomservice at Olof's de deuren sluiten en kunnen gasten weer terecht bij Restaurant Vermeer in NH Collection Barbizon Palace.