Dudok neemt Verhaaf, Taat & Regt en Grand Catering over

Dudok neemt Verhaaf, Taat & Regt en Grand Catering over

De Dudok Groep neemt de drie cateringlabels van 360FoodEvents over. Het gaat om Taat & Regt (Den Haag), Verhaaf (Amsterdam) en Grand Catering (Utrecht). Voor zover nu bekend blijven de drie merken bestaan onder de nieuwe eigenaar.

Dudok heeft twee cateringmerken in haar groep: Ma Guise Catering en Maître Frédéric, beide opereren vanuit hetzelfde pand in Berkel en Rodenrijs en zijn formeel gefuseerd in 2012. Naar verluid wordt 360FoodEvents (nu nog eigendom van De Jaarbeurs in Utrecht) straks ook vanuit hier aangestuurd. Personeel van de betrokken bedrijven is recent op de hoogte gebracht. Nadere details zijn nog niet bekend. 

Henk Kroneberg, directeur van 360FoodEvents  wil desgevraagd geen inhoudelijke reactie geven aan Misset Horeca/MissetCatering.

360Foodevents is naast partycateraar ook in bezit van een 'eigen' locaties en restaurants waaronder de Nieuwe Kerk en Stadspaleis Het Spaansche Hof in Den Haag, Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam en het Beatrix Theater.

Dudok Groep

De Dudok Groep is al vanaf 1991 actief  in de horeca.Tot de groep behoren naast de cateriingbedrijven de vier locaties van  de gelijknamige brasserie Dudok in Rotterdam (nummer 82 in de Cafe Top 100 van 2015), Den Haag, Arnhem en Tilburg. Dudok Patisserie, Restaurant De Harmonie, Restaurant Hotel Quartier Du Port in Rotterdam, Het Heerenhuys, Cruise Terminal Rotterdam, Osteria Vicini K&B Kralingen, in de Doelen, Martcafe (in de Markthal in Rotterdam ) en Café Rotterdam.